Klara & Thora

Prov

Publicerad 2013-01-31 21:38:00 i Älskar er!!!!!,

Hei på er, igen ^^ Ska snart duscha, tänkte bara berätta lite om morgon dagen och lite om
helgen.Imorn blir de handboll på morgonen och sen blir de skola och sen träning, ser ut
lite som vanligt  ^^ På lördag ska jag först spela match vid kvart över 10 och sen ska
jag och Thora ses och fixa lite överraskningar till Runmaröbarnens födelsedag!
Hahhaha, och sen ska vi gå på bio. På söndagen ska jag spela match och då möter
vi Spåret. Är riktigt taggad, är jätte taggad till båda matcherna! Jag har dessutom tänkt
på en grej, de tar alltid skit lång tid för mig att komma på en rubrik. Jag sitter alltid i typ
en kvart och försöker komma på en rubrik och sen fastnar jag med att jag kommer 
att tänkte på nåt annat. Så de är ett litet sådär vardags mission impossible ^^ Men hoppas ni 
har haft en riktigt bra dag och sover gott i natt och vakna upp glada och pigga imorn! 
Puss & Kram /Klara 
 

Mat

Publicerad 2013-01-31 19:54:31 i Älskar er!!!!!,

Hei på er! Kom hem från träningen för en timme sen ungefär. Dagen idag var bra, som en vanlig torsdag med skola och träning vid fem. När träningen var slut var de jogging som vanligt och efter de följde jag med Catrin och köpte frukt en snabbis påvägen hem. Nu ska jag äta och medans jag gör de ska jag plugga de sista till provet. Men jag berättar mer om morgon dagen senare. Ha de bra! 
Puss & Kram /Klara 

Sova tidigt

Publicerad 2013-01-30 20:23:58 i Älskar er!!!!!,

Hei på er! Är supermega trött! Har pluggat ett tag och har provat en ny teknik, hahhaha ^^ Neimen våran lärare har typ pratat med oss om studieteknik och hon har sagt att man typ kan sammanfatta en text med egna ord 
och sen spelar man in de och lyssnar på den sen så jag tänkte ge den en chans, hahahaha! Undrar hur de 
går. Imorn blir de skola och sen blir de träningdags! ^^D Nu ska jag snart gå och lägga mig, klockan är super duper lite men jag är så trött och jag behöver inte sova på en gång. Jag kan kolla på en film eller så ^^ 
Ha de toppen och sov gott! 
Puss & Kram /Klara 

Våfflor

Publicerad 2013-01-30 17:51:00 i Älskar er!!!!!,

Hei och godkväll på er! Kom hem för en timme sen ungefär efter att ha varit hemma hos Catrin vi kollade på Pretty little liars ^^ När jag kom hem blev de våfflor! De var super gott! Men nu mår jag nästan illa, de är de jobbiga med våfflor när man har ätit några så börjar man typ må illa.... Uschlipuschli! Nu ska plugga till Kemi provet så vi hörs senare. Hoppas ni har haft en bra dag! 
Puss & Kram /Klara 

Pluggkväll

Publicerad 2013-01-29 21:20:53 i Älskar er!!!!!,

Hei på er! Har ni haft en bra dag? De har jag, de blev en bra start på morgonen med sovmorgon ^^ Sen hade vi lite lektioner och sen var de handboll på schemat, de var riktigt kul att träna som alltid. Sen blev de dusch och sen gick jag Catrin och Sandra och köpte en macka och sen åkte vi hem och nu sitter jag i mitt rum efter typ 1 och en halv  timmars pluggning och lite middag. Vi har nämligen Kemi prov på fredag. Nu känner man att proven börjar komma igen... har matte prov nästa vecka samt ett läxförhör och sen kommer de med all strösta säkerhet mer prov. Men jag ska absolut inte klaga ^^ Nu börjar jag även längta extremt mycket till Italien, vi åker dit i maj och de ska bli sååååååå kul! Längtar verkligen efter maten kompisarna värmen och baden ^^ Tyvärr är de några månader kvar men de är massor med roliga saker som händer innan dess så de går nog fort. Ha de så bra kompisar! 
Puss & Kram /Klara
De här var för två år sedan tror jag ^^ 
Och de här var förra året ^^

Standard!

Publicerad 2013-01-29 17:06:00 i

Hej! Nu så är jag hemma varit det ett tag hoppade sista lektionen pga... Lite kvinnliga saker! Och jag är inte rädd för att säga det eftersom alla (förhoppningsvis) vet att tjejer har MENS! Som i svenska inte i engelskt språk>.< fast det behöver ni kanske inte veta. Måste gå!
Puss & kram /Thora

Godnatt vänner!

Publicerad 2013-01-28 22:26:26 i Älskar er!!!!!,

Sov så extremt gott och vi ses imorgon!!! Om vi nar på värmdö öppna hus så tyckte jag att det var fett bra, men mitt förstahandsval är det INTE. Men den kändes bra! 
Puss & Kram /Thora 

Taylor Swift

Publicerad 2013-01-28 21:17:18 i Musik, Älskar er!!!!!,

Våran kärleksfulla lilla Taylor. Kesha utan sprit som sagt. Hur många killar har hon Dejtat? vem handlar senaste låten "we are never ever getting back together" om? Är hon en player eller blir väldigt lätt kär? Vad tror du? vad tror jag? vad säger pressen? 
11 snabba: 
1. Hon hade 39 pojkvänner under 2012 (player?!)
2. Hon är väldigt organiserad och ska ha det städat.
3.Taylors favoritplagg är klänningar, inte mycket för jeans
4. Hon älskar högklackat men har det sällan för hon ramlar lätt i dom.
5. Hennes första kyss var i 15 års åldern (hon har lite att ta igen nu)
6. Hon skrev "Love story" själv.
7. Hon failade så många gånger när hon skulle fixa körkort, så de som gav ut de fick medlidande och gav ett till henne... FARA FÖR TRAFIKEN!!
8. Inte någe bra på sport men är väldigt tävlings inriktad.
9. Hon ser dåligt... Glasögon? hallå??
10. Gillar att bli fottad av pressen och stannar oftast när de vil ta bilder.
11. Hade medisinska problem i ung ålder.
 
Så vad säger man om det här? Hon säger ju också det hat hon inte e den som behöver pojkvänner, och det kanske hon inte behöver, men lämna lte killar till resten av världen för fan! kommer ju inte finnas några icke Taylor drömmande killar kvar snart! Eller det kanske e positivt? Låten we are never getting back together handlar om Jake Gyllenhaal.
En "insider" säger att den så gör det, killen ska också likna Jake lite. tycker man synd om killen? jag menar han är ju inte så dålig han heller.ja avgör för er själva↓
Jag tycker att det var väl hyfstar likt, hon var ju inte så diskret direkt. Kanske inte var meningen...
vad tycker ni??? 
Puss & Kram /Thora♥
 

Film med Catrin

Publicerad 2013-01-28 13:42:16 i

Hei på er! Just nu sitter jag hemma hos Catrin med Catrin såklart och kollar på Harry Potter ^^ Innan vi sågs gjorde jag lite matte och när jag kommer hem ska jag fortsätta med matten. Efter de blir de träning. Hoppas ni får en bra dag!
Puss & Kram /Klara

Norrköpingshelg

Publicerad 2013-01-27 21:24:00 i Älskar er!!!!!,

Godkväll på er! Tänkte att jag skulle berätta allt om USM imorn istället. Imorn är jag också ledig för att vi har kompledigt för att vi hade Öppet hus. Så de är väldigt skönt, har inte planerat nåt som jag ska göra imorn. Bara ta de lugnt och vila och kolla på film. De är de jag har planerat ^^ Sen blir de träning på kvällen som vanligt. Nu ska jag lägga mig i min säng och titta på "The perks of being a wallflower" ^^ Ha de bra, sov gott vänner!
Puss & Kram /Klara 

Återkomst

Publicerad 2013-01-27 18:39:15 i

Nu är jag hemma, jag har haft de toppen ^^ Men jag berättar mer om de sen, för nu ska jag duscha. Vi hörs!
Puss & Kram /Klara

Standard! Plugg, Musik, Bio

Publicerad 2013-01-27 12:35:59 i Älskar er!!!!!,

Godmorgon! Nu ska jag snart plugga (lättare sagt än gjort). Men det är helt ointressant, ikväll eller senare ska jag gå på bio med Clara, och nei inte Klara Det är stor skillnad (c,d,e,f,g,h,i,j,k) hela 7 bokstäver olika (räknade bara dom i mellan okej?) Vi ska se Ego jag tror don säger ytlig sexig blind  eller något sånt. Den verkar iaf bra. Tycker jag, jag menar det är en svenska film och jag vet att det ärmånga som inte tycker om svenska filmer, men den verkar rolig. Så nu till min matte bok:P 
Puss & Kram /Thora ♥
 

Tagga USM

Publicerad 2013-01-26 09:00:31 i

Nu är jag påväg till centralen, ha de bra!
Puss & Kram /Klara

Läggdags

Publicerad 2013-01-25 22:31:43 i

Godkväll på er! Är väldigt trött i nuläget och ska alldeles strax sova. Måste vara pigg tills imorn efter som de då är USM! De ska bli så satans kul, jag har längtat som attan. Vi ska till Norrköping och där ska vi möta Norrköping Önnered och Stockholms polisen. De blir tufft men de känns som om alla är väldigt taggade. De här kommer ju dock innebära att de i de blir så mycket bloggning från min sida. Men jag ska försöka slänga in nåt inlägg någon gång ^^ Hoppas att ni får en riktig toppen helg, godnatt!
Puss & Kram /Klara

1 Direction

Publicerad 2013-01-25 21:00:04 i Musik, Älskar er!!!!!,

Hallå! Idag pratade jag med Vendela om Bloggen och frågade henne vad jag kunde göra bättre när det kommer till bloggen. Hon tyckte att jag skulle kunna prata mera om musik. Jag har doc tyckt länge att vi borde skaffa ett tema på bloggen men inte riktigt orkat... Så vi ger det ett försök♥
Vi är alla mycket med vetna om pojkbandet one direction, eller som vi brukar kalla det one erection *oj vad många haters*...
11 Snabba:
1.De söta killarna började som solo sångare i olika delar av England som sökte till x factor. Fast allt det här visste ni säkert redan.
2. De slog igenom med låten "thats what makes you beautiful!
3. Nail låter MYCKET, och man hör när han kommer.
4.Liam var mobbad
5.Louis gillar tjejer med starka brytningar och sådanna som rådnar
6.Zayn var en bråkstake och tänder på korta tjejer med rosa nagellack
7.Harry gillar tjejer med platta magar och mycket kurvur
8. Zayn vägrade att dansa på bootcamp under Xfactor
9.Harry vill inte ha någon flickvän för han e tsm med alla sina fans, även de manliga
10.Killarna ska släppa en PERFYM i år!!!!
11. De blev ihop satta av programet X Factor
Men något som jag tänker mycket på är förändring.↓  
NU

Snyggare då eller nu? jag vet inte vad tycker ni?  Jag kan ju också säga att enligt vissa tindningar så hade pojkbandet sex förbud. De ska tydligen ha utnuttjat fans för sex. Sen vet inte jag om det är sant eller inte. Hur länge ska det ha haft det här förbutet? 
Så vad tycker vi om detta pojkband? Jag tror säkert att även deras värsta haters har lyssnat på deras låtar. Vad ska man kalla deras musik? pop? Jag tänker på musiken som tjej musik, det betyder inte att inte killar kan lyssna på det utan att jag tycker låtarna bara handlar om tjejer, hur man ska få dom att känna och vill säga till tjejer som lyssnar att du är bra. Fjäsk eller gulligt? Jag känner mig bara helt ensam när jag lyssnar på "little things" skulle bah säga det. 
Puss & Kram /Thora  
 
 

Vardagsmatch

Publicerad 2013-01-23 22:03:00 i Älskar er!!!!!,

Heeei på er! Tänkte berätta lite om morgondagen. Imorn är de ju torsdag men de är ingen vanlig torsdag ^^ De är pedagogisk eftermiddag vilket menas med att vi slutar efter lunch. Sen vid 18.00 ska vi spela match mot Skuru. Så de blir en vardagsmatch. Vi åker ju till USM i helgen och de var då vi egentligen skulle ha spelat mot dom men nu blev de såhär istället ^^ De känns som om vi har stor chans att vinna, tror verkligen på de.
Vi får se, håll tummarna!
Puss & Kram /Klara 

Kvällsmellis

Publicerad 2013-01-23 20:03:00 i Älskar er!!!!!,

Hei och godkväll alla rumpnissar där ute! Sitter just nu och tittar på lite klipp, bland annat med William Spetz ^^ Den kille är grym! Hahah, neimen han är vädligt rolig och han bjuder på sig själv :D Idag har slutade jag tidigt och direkt efter skolan åkte jag och klippte mig. De blev ingen stor skillnad, lite pyttelite kortare kanske. Skolan var bra som vanligt rolig med kompisar och så. Under kvällen har jag även pluggat lite tyska och ska sedan plugg skypa med Catrin och nu ska jag göra i ordning lite kvällsmellis
Hoppas eran kväll har varit toppen och fortsätter vara! ^^
Puss & Kram /Klara 

3 dagen i veckan om man räknar från måndag

Publicerad 2013-01-23 10:22:32 i

Nu är det skola precis som alla andra skoldagar. Jag jag precis haft musik pop och rock historia. Det är lite kul faktiskt, men jag ska inte sitta å lära er om pop och rock som uppstod för flera år sedan, men om ni vill så kanske... Ne:P idag ska jag in till stan och kanske köpa lite grejer på panduro! Jag är så sugen på att pyssla!! Eller kanske smita in på book binders å köpa fint papper:) men det bryr ni er inte om:)<3
Puss & Kram /Thora

Klippning

Publicerad 2013-01-23 07:20:01 i

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost och nu sitter jag och kollar på tv, som vanligt. Idag är de skola såklart, efter skolan ska jag gå och klippa mig! Jag tror inte jag ska göra någon jätte stor skillnad bara klippa topparna och klippa upp lite mer kanske. Inte mycket mer än så ^^
Hoppas att ni får en riktigt bra dag!
Puss & Kram /Klara

Let her go - Passenger

Publicerad 2013-01-22 20:44:06 i Musik,

Den här låten känns som nån film låt och de är en sån där låt som de känns som man är med i en musik video när man äte ute och går. Hahah, neimen den är jätte gossig! Lyssna och njut

Trött som skit och ful som trött

Publicerad 2013-01-22 20:40:33 i

Hej! Nu har jag varit i stan och fått hjälp med Matten, vilket jag suger på, gått på öppet hus på Phålmans gymnasium, ätit med mamma och blev precis klar med musik läxan! Nu ska jag hoppa in i Duschen sjunga lite, tänka djupa tankar om mitt liv, göra mig klar för att sova står högt upp på listan med saker att göra! Jag har nog inte varigt så här trött på ett tag... Måste sova! Jag skulle aldrig klara av att vara vampyr! Det är ju skönt att sova! Även om man liksom inte bli trött är man ju alltid klarvaken! Snacka 24/7! Tänk dig att aldrig stänga av. Vara vaken se allt höra vad som händer. Vara kritvit! Mycket solarium då. (Jag kör doc inte solarium, HUDCANCER KAN MAN FÅ!) alltid vara kall, fast jag är ändå alltid kall så det ska inte vara några problem:)
Puss & Kram /Thora<33

Video

Publicerad 2013-01-22 20:23:47 i Älskar er!!!!!,

Hei på er! Har ni haft en bra dag? De har iallafall jag ^^ Förutom att Sandra var sjuk, krya på dig vännen! Idag var de en kort skoldag som vanligt på tisdagar. Vi hade språk ( tyska ) sen svenska och efter de so. Sen hade vi träning. Träningen idag var jätte rolig men prestations mässigt var den inte alls bra för min del. Vi körde mycket passningar i hög fart och de är alltid kul. Sen gick jag och Catrin till Ringen för att hitta en present till hennes pappa ^^ Tänkte visa er en låt som heter "Let her go" med Passenger. Den är jätte bra! Under tiden får ni ha de super bra och efter den tiden också för de delen. Vi hörs snart kompisar 
Puss & Kram /Klara 

Tisdag

Publicerad 2013-01-22 08:31:05 i

Godmorgon! Har precis ätit frukost och nu sitter jag och kollar på tv. Idag blir en vanlig tisdag med skola, en ganska korr skoldag. Och sen träning med skolan vilket ska blir super kul!

Igår då: Joo, igår var de skola och sen träning. Träningen gick åt helskotta! Asså verkligen verkligen dåligt, de var inte bra. Inte bra. Så den glömmer vi nu direkt tycker jag. Hoppas ni har de bra, vi höra senare i eftermiddag!
Puss & Kram /Klara

Snötäcke

Publicerad 2013-01-21 09:03:10 i

Godmorgon!!! Nu sitter jag på busshållplatsen och försöker hålls min skrivande hand varm! Idag har vi bild på skolan och vi måste bli klara... Jag tror inte ens jag är i närheten>.< men det löser sig nog:) hoppas att ni alla e på benen och mår bra!
Puss & Kram /Thora<33

Hellooo

Publicerad 2013-01-21 08:52:04 i

Nu är jag påväg till skolan. Idag är en vanlig måndag med lektioner och träning på kvällen, har inte så mycket mer att berätta, ha de bra vänner!
Puss & Kram /Klara

VILL HA!

Publicerad 2013-01-20 21:58:37 i Älskar er!!!!!,

Jag blev så sugen på att shoppa att jag var tvungen å kolla på lit kläder på internet, blev stammisen och kollde Tradera, Nelly och Converse .  kände ett litet behov av fina nya grejer :P Godnatt älsklingar!
Puss & Kram /Thora♥
 

 

Läggdags snart

Publicerad 2013-01-20 21:48:59 i Älskar er!!!!!,

Nu är jag så trött så tänkte gå till sängs snart ^^ Kanske tar nåt att äta innan de. Imorn blir de 
skola och träning. Ska bli jätte kul! Kommer troligtvis inte bloggat nåt imorn på kvällen, om jag 
inte slänger in nåt inlägg påvägen hem från träningen. Hoppas att ni sover gott inatt! 
Puss & Kram /Klara 

Gådag

Publicerad 2013-01-20 19:38:09 i Älskar er!!!!!,

Hei på er! Idag var jag ju med Catrin ^^ Vi gick ner till Gallerian och kollade lite sen gick vi och fikade och pratade och så, de var jätte mysigt. Sen gick vi hem och hyrde film, vi hyrde en som hette "Like crazy" den var inte jätte bra så vi stängde av den och började kolla lite på "A walk to Remember" men jag hann bara se lite av den för jag var tvungen att gå hem men den verkade bra de lilla jag såg. När jag kom hem åt jag middag och nu sitter jag här. Tänkte berätta lite och hur veckan blir och sen ska jag visa trailerna till filmen vi hyrde. Vi hörs senare! 
Puss & Kram /Klara 

I Will fucka ur på köksgolvet!

Publicerad 2013-01-20 18:58:38 i

hej! Nu är jag på väg hem från att ha haft en underbar stund me Anna på muggen inne i stan:)! Det var jätte trevligt och vi hade extremt kul! Rubriken e ett roligt internt skämt!! kanske inte roligt för er men för oss! Nu ska jag samla tankarna och gå hem i det snöande stockholm, i mina uggs så jag halkar ner för backen! Hitta nyckeln i fickan och låsa upp dörren, kanske e någon hemma så jag kan äta middag:) gokväll
Puss & Kram /Thora<3

En kärleksfull sol!

Publicerad 2013-01-20 14:09:31 i

Godmorgon! Nu så pluggar jag och förbereder mig för att åka in till stan och fika med Anna<3 Idag så står solen högt på himlen precis som igår, något säger mig att kanske våren har fått sprätt eller så är solen glad och vill skina! Så sånna som jag som bara e på mobilen och datorn ska gå ut och njuta, vad vet jag? Men jag e väldigt glad idag, fast imorgon är det skola och jag är INTE sugen att gå upp imorgon.... Men man gör det man ska göra, för jag vill veta!! Vad jag vill veta vet jag inte, men den tanken e ganska skön. Det e liksom sånt som bara ska komma! Och sen så vet jag ju att mina kompisar kommer att vara i skolan! Och det är viktigt! Så sätt på en bra låt koppla in hörlurarna och gå ut!! Brän de fett ni fått under helgen och le! Visa de andra att ni är glada! Ta en 15 minuters lång promenad, gör en Smoothie sätt er med plugg/jobb och vet att ni vill veta, men vad ni vill veta vet ni inte:*
Puss & Kram /Thora
Ps gjorde det där någon sens?? Haha<33

Jag kan inte sova nå mer, allting går upp för mig när solen går ner

Publicerad 2013-01-20 11:03:00 i Älskar er!!!!!,

Godmorgon! Sitter just nu och lyssnar på musik och jag lyssnar
på en av mina favoritlåtar just nu ^^ Och den är "När solen går ner" med AKI
och Kapten Röd. Idag ska jag gå ut och gå en lååååång promenad
med Catrin ^^ De ska bli super mysigt och jag känner lite såhär spontant att
de är perfekt väder för de! Hoppas att ni får en super bra söndag och ta
vara påden här fina dagen vänner
Puss & Kram /Klara  

Klockan närmar sig 6

Publicerad 2013-01-19 17:59:16 i Älskar er!!!!!,

Aa, de gör den. Vilken lång dag de har varit idag, haha apropå ingenting. Idag spelade vi match mot Skogås, de var en väldigt bra match! Och vi vann med 31 - 16. De var väldigt skönt att vinna, och på torsdag ska vi spela mot Skuru. De ska bli jätte kul och lite ovanligt att spela match på en vardag. Men de blir så för att vi åker till USM i nästa helg och de var då vi skulle ha spelat mot dom egentligen. Men alla var jätte duktiga och alla gjorde mål. Alla utom lilla jag men jag står ju i mål ^^ Hoppas att ni ha haft en bra dag, vi hörs senare!
Puss & Kram /Klara 

En solig vinterdag!

Publicerad 2013-01-19 13:34:41 i Älskar er!!!!!,

Godmorgon! Nu vänar jag på Nicki och hennes lillasyster Line som ska komma och åka pulka med Mig, Thea & Elsa (Theas kompis).Idag är det extremt fint väder och jag är extremt avensjuk på alla som lyckats att redan koma ut!♥ Jag vakanade kl 10.30 ca av att pappa kom in med kläder som precis blivit tvätttade. jag segade en lång stund kvar i sängen och sedan tog jag en dusch städade mitt rum (lite).Nu har jag också precis lagat lunch till Min familj + Elsa! sen måste jag plugga! vet inte riktigt vad men blir väl matte, no, svenska, enelska eller nåt:P
Puss & Kram /Thora♥

Tidig lördagsmorgon

Publicerad 2013-01-19 09:00:50 i

Godmorgon! Vaknade för typ två timmar sen och kunde inte somna om, på en lördag! Åå, jag känner att jag vaknade alldeles för tidigt och matchen var dessutom inte så tidig idag. Jaja, nu ska jag sätta på Glee och tagga till match. Vi ska spela mot Skogås och jag är jätte taggad, vi måste vinna ^^

Igår var de skola och den träning. Träningen var jätte rolig igår men dock inte så bra från min sida. Hoppas ni kan sova längre än jag och hoppas ni får en riktigt super mega toppen lördag
Puss & Kram /Klara

F för fredag och Fame

Publicerad 2013-01-18 17:37:37 i

Hallå!! Idag är det alas älskade FREDAG!! Ikväll händer inte mycket blir väl PPL (pretty little liars) och glass helt själv:). Som avslut på dagen gick jag med min klass på Fame, en musikal uppsatt av Viktor Rydberg!! Och vid ett tillfälle nämner de namnet "walt whitman" vilket va någon poet eller nåt, men när jag var på klassresa i Chicago hette våran dirigent just Walt Whitman!!! Så alla (50) musik klassare från Ekliden bah OoOoOoOo!!! Det var lite kul! Men absolut borde ni se den! Den var så extremt bra! Rolig och den var liksom inte töntig!! Fast e inte jag ganska töntig?? Svara inte på det>.< enjoy your evning:)
Puss & Kram /Thora

It's friday friday

Publicerad 2013-01-18 08:51:14 i

Hei på er! Nu är jag påväg att möta Catrin för att sen gå till skolan. Idag ska vi ha handbolls teori sen har vi handledning sen blir de matte sen blir de lunch tror jag och sen no och sen slutar vi ^^ Och efter skolan bär de av till träningen. Hoppas att ni får en super bra fredag vänner!
Puss & Kram /Klara

I GOT AN IPHONE! ... Again!

Publicerad 2013-01-17 23:08:54 i

Hall0!! Nu är klockan lite över elva och jag är extremt glad!! Jag har nämligen fått mitt simkort till mobilen, så den går att använda!!<3 jag är sååå sprudlande av glädje just nu!! Men imorgon är det fredag och sen helg!! FEST!!!!! Eller kanske inte... (Forever alone) men nu ska kg sova...
Puss & kram /Thora<3

De känns som helg

Publicerad 2013-01-17 19:57:00 i Älskar er!!!!!,

Godkväll på er! Kom hem för typ en halvtimme sen och nu sitter jag och äter mandarin och lyssnar på musik. Idag var de såklart skola och sen träning och så joggning efter de. Jag Sally Catrin och Nora hittade förrästen en mobil i snön när vi joggade. Men som tur var kunde vi ringa till ägaren och den bodde nära så vi kunde lämna tillbaka den ^^ Sen gick vi hem, alltså... de känns alltid som om de är helg efter torsdags joggningen! 
 
Imorn så blir de ingen träning på morgonen :( De ska typ vara någon stor badminton turnering där vi tränar så vi ska ha teori istället. Sen är de vanlig skola och sen träning. Men nu måste jag äta,
hoppas ni har haft en bra dag! 
Puss & Kram /Klara 

Idag är de torsdag

Publicerad 2013-01-17 07:07:27 i

Aa, är de. Och de innebär träning och skola ^^ De ska bli superkul att träna, läääängtaaar! Just nu sitter jag och kollar på tv och äter frukost. Måste gå om typ 20 minuter. Men ni får ha de så bra! Vi hörs ikväll, eller lite tidigare
Puss & Kram /Klara

Onsdag den 16 Januari.

Publicerad 2013-01-16 19:44:48 i Älskar er!!!!!,

Hallå! idag är den Onsdag men jag tar för givet att ni redan vet det! just nu pluggar jag som vanligt, men! efter skolan idag gick jag med Nicki till forum och vi fixade en grej och sedan blev jag bjuden på fika!  Yeeee^^.
vi pratade mycket som vi alltid gör, men nu pratade vi mest och inte lika mycket skratt som vanligt, missförstå mig inte nu, det var minst lika trevligt och jätte gossigt bara att nu pratade vi "påriktigt". Fattar du o.O Efter det åkte jag in till hötorget där jag gick till magnet röntgen för att röntga min "snapping hip". Nu ska jag plugga...
Puss & Kram /Thora♥

Semla

Publicerad 2013-01-16 16:23:43 i

Just nu sitter jag och Isak och äter semlor och dricker varm choklad. Hoppas ni har de bra bra
Puss & Kram /Klara

Äpple är gott

Publicerad 2013-01-16 07:13:02 i

Hei, just nu sitter jag och äter frukost och tittar på tv. Idag blir en vanlig skoldag, efter skolan ska jag hämta min brorsson och sen hem. Och nu börjar jag inse att jag redan har skrivit de här men jaja ^^ Hoppas ni får en bra dag!
Puss & Kram /Klara

Godnatt vänner!

Publicerad 2013-01-15 22:11:00 i Älskar er!!!!!,

Nu sitter jag och pratar i telefon med Thora ^^ Eller pratade vi la precis på, vi pratade om hur vi ska fira bloggens födelsedag. Men de är top secret tills födelsedagen kommer. Imorn blir de skola med idrott och sen ska jag hämta min brorsson och sen ska jag göra lite läxa och sen bara ta de lite lugnt.
Hoppas att ni har haft en bra dag! 
Puss & Kram /Klara 

GLÄDJESPRIDARE

Publicerad 2013-01-15 19:50:52 i Älskar er!!!!!,

De är just vad den här låten är. Jag är ingen Directioner men den här låte blir jag bara flummig och glad va och hur många gånger jag än har lyssnat på den tröttnar jag inte på den ^^ Hoppas ni tycker om den lika mycket som jag!

Telefon

Publicerad 2013-01-15 18:26:33 i Älskar er!!!!!,

Godkväll (eftermiddag?) på er! Kom hem för typ en halvtimme sen. Idag var de vanlig skola såklart, först hade vi språk (tyska) sen engelska och sen so. Och sen blev handboll ^^ Träningen var rolig som alltid för utan att jag spelade förjävla (förlåt för ordvalet) dåligt. och vet ni en sak...? JAG FICK TILLBAKA MIN MOBIL IDAG! ÄNTLIGEEEEEEEEEEEN, HAR SAKNAT DEN SOM FASIKEN! NU ÄR VI ÅTERFÖRENADE MIN ÄLSKLING!
Hahah, neimen... snart ska jag ringa Thora och vi ska prata om Runmaröbarnens födelsedag som är den 13: onde februari ^^ Sen måste jag göra svenska och tyska läxan. Men vi hörs senare! 
Puss & Kram /Klara 
Den är jätte smutsig jag vet ^^♥

Mys med Thea

Publicerad 2013-01-15 16:40:29 i Älskar er!!!!!,

Nu sitter jag ocg thea i köket och äter lite "mellis"♥ 
hej alla medmenisjor det är Thea!!!!!!!!!!!!!! jag och Thora siter och äter melis ! idag har jag jort matte och fåsskat om tigern. 
Ja det var väl det Thea hade att säga:P "medmenisjor"♥ ja nu ska jag ha läxhjälp av den bästa morbrorn i världen! och jag skryter som fan :P Idag har jag varit i skolan, kämpat hem i snövädret, vad har ni gjort för att förgylla eran dag?? kanske ingenting alls? men nu ska jag vara lite med Thea till Thomas kommer:)♥
Puss & Kram /Thora♥

Saltsjöbanan!

Publicerad 2013-01-15 11:16:04 i Älskar er!!!!!,

Hallå! nu sitter jag som alla andra tisdagar, i skolan och pluggar. Lyssnar på musik, lyssnar på folk utanför som pratar. Nu är det sista terminen i nian och sen är den gymnasiet! gu vsd härligt, fast tråkigt ändå! vem har sagt att man ska mogna? jag förstår ju om det är det vanliga, och själv tycker jag väl att man ska det, men i vilken tackt? Får man bestämma det själv? såklart man får, men jag tror att annas åsikter påverkar det ganska mycket.Men som ni vet har ett tåg kört in i ett hus!!! och saltsjöbanan ligger bara en liten bit ifån mig.... :P eller den lilla biten är ganska lång:P men det ska tydligen vara en 20årig städerska som snott tåget, och sedan inte kunnat stanna? eller något jag kan inte det där :P ni kan ju läs aom det själv HÄR! men det är också hon som ska ha fastnat under tåget på något sätt?? självmordsförsök? yolo? jag vette fan. vad tycker du??
Puss & Kram /Thora♥

-Nicki-

Publicerad 2013-01-14 12:54:39 i Älskar er!!!!!,

Hallå! nu sitter jag i min skola, den bästa i nacka... *host *host... det kan vi ju bli två om :P hoppas ni har det bra och tycker skolan e rolig....?? e det möjligt.. ja you tell me :P men jag och Nicki har "lekt" med min kamera på datorn, och vi blev väl ganska söta:D♥ kolla henes blogg!!!  vi ska snart ha engelska och folk säger att vi ska kolla på film?! *Hoppas*. Stunden när läraren säger att man ska kolla film! bara jag? 
Puss & Kram /Thora 

Smartphone!

Publicerad 2013-01-13 20:00:33 i Älskar er!!!!!,

Tja bitches!!! nee... förlåt! hej!♥ nu har jag vart och köpt en iphone 4s!!!! vadå glad? Men jag kommer inte kunna använda den förns på onsdag, försimkortet kommer då, till pappas kontor. Men jag är lika glad för det! Det jobbigaste med att inte ha en mobil e att, inte kunna prata med min älskling... eller kanske att inte veta vad klockan e :P♥ Men som tur e har jag en KLOCKA!!!!!! wehoooo! 
förutom att möblera om har jag pluggat 3 sidor matte, köpt tränings byxor och fixat mobilen. Sen har jag väl bara vart på datorn och "chillat". Kollat roliga klipp på facebook. Jag är desperat efter att få igång min nya mobil!!!!!! skulle bara säga det :P♥
och btw! jag har skaffat en ny hobby.... :P jag fick ju en sorts polorid kamera i julklapp (en kamera som skrivet ut bilderna) ja såklart inte en gamal och fin, utan en ny kanske inte lika fin men det funkar. och jag har börjat att pyssla ihop ett fototalbum med sådanna bilder:D andra bilder också så klart med än så länge bara sånna:D♥
Puss & Kram /Thora 

Disney

Publicerad 2013-01-13 18:50:00 i Älskar er!!!!!,

Hei på er mina fina rumpnissar! Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och har lite svårt att koncentrera mig på att skriva de här inlägget för att jag håller på och dansar och sjunger lite sådär flummigt. Men jag lyssnar på en låt som man bara... hänger med i! Haha, äjj nu byter vi ämne. För säkert mer än hälften som började läsa har säkert slutat läsa. Neimen, idag har jag varit på ett ställe som heter Artipelag. De var sjuuuuukligt fint där. Sen åkte jag till hallen för att kolla på JSM. Ebba och Nora var också där ^^ We had a very good time! Efter matchen gick vi och åt :) Och sen åkte vi hem.Nu sitter jag i mitt rum och ska snart sätta på en film. Igår tittade jag på Disney filmer hela kvällen. De var jätte kul ^^D Funderar på att göra de idag också, jag menar Disney kvällar två dagar i rad. Vad kan bli fel...?
 
Imorn blir de skola och sen träning på kvällen. Får se om de kommer bli någon bloggning från min sida över huvud taget imorn eftersom jag inte har någon mobil och kommer hem ganska sent. Hoppas ni har de bra 
Puss & Kram /Klara 

Städning på kritisk nivå!

Publicerad 2013-01-13 13:34:30 i Älskar er!!!!!,

Hallå! jag vaknade kl 11 i morse, och fick en uppenbarelse. Jag är så trött på mitt rum.... här krävs en förändring. Sen blev det kanske inte så mycket ändring riktigt... jag flyttade på sängen och mina fotöljer, tog bort den hemska mattan och rensade lite ♥. Sen så har jag städat, damsugit. ja ni vet allt för att inte sätta mig och plugga.... För jag vill inte plugga matte, då inser jag bara hur dålig jag är på det... och det vill jag inte inse, jag vill få kunna va nöjd med mig :P. Kanske åter extremt konstigt i era öron, men så är det! men nu ska jag nog äta lite lunch och sen sätta mig med plugget! FÖRFAN! jag ska få bra bättre betyg i matte!!!!! YEHAAAAAAAAA
Puss & Kram /Thora 
ps. där försvann motivationen....♥

Vilken fin dag

Publicerad 2013-01-13 11:39:39 i

Hei på er! De första jag tänkte på när jag vaknade var vad fint väder de var idag, hahah. Neimen, de är ju fanemej värsta bästa vinterdagen. Solen lyser och de är helt blå himmel. Jaja, nog om de. Idag ska jag åka till nåt museum och sen ska jag gå och kolla på JSM i hallen. Får se om de är någon annan som också ska gå, hoppas de.
Hoppas ni får en super bra söndag
Puss & Kram /Klara

Natten närmar sig

Publicerad 2013-01-12 23:02:03 i Älskar er!!!!!,

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är sååååhäääääääääär trött. Imorn har jag faktiskt ingen
aning om vad jag ska göra, förutom att jag nog ska gå till hallen och kolla på JSM igen.
De kanske de är någon annan som ska också ^^ Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag!
Puss & Kram /Klara 

Den här lilla dagen

Publicerad 2013-01-12 18:51:26 i Älskar er!!!!!,

Joo, jag skulle ju berätta vad jag har gjort idag. Vaknade vi 9 tiden av... mig själv ^^ Sen åt jag frukost och klädde på mig match kläderna och taggade till! Sen bar de av till Skarpnäckshallen där vi skulle spela mot Handen. Sist vi spelade mot dom blev de lika, de var en match som vi skulle vunnit men jag var jätte dålig och bollen var stor som en pilatesboll. Matchen började bra men tre snabba mål. Sen började dom komma ikapp. Men vi ledde hela matchen och alla var jätte duktiga. Men i slutet av andra halvlek gjorde dom gjorde 4 mål på raken. Och dom vann, jag är så onöjd som man kan bli med min insatts men alla andra tjejer var som alltid jätte duktiga. 
 
Direkt efter skulle Bolton 2 spela match mot Bollstanäs. Den matchen var super bra! Dom gjorde mål på mål på mål och jag tror att matchen slutade runt 25 - 3. 
 
Efter de så åkte jag direkt till Skanstullshallen för att kolla på Herrjuniorerna när dom spelade JSM ( de är typ som USM, men istället för ungdom så är de junior ) Dom skulle spela mot Redbergslid. Dom är jätte duktiga men Bolton är ju också bra, men matchen slutade med 26 - 21 till Redbergslid men de var en riktigt bra match! 
Hoppas ni har haft en bra dag! Och hoppas att du hittar mobilen Thora, jag håller tummarna ♥
Puss & Kram /Klara 

Handbolls dag

Publicerad 2013-01-12 17:26:00 i Älskar er!!!!!,

Heeeeeeeeei och förlåt för totalt usel bloggning från min sida.
Tur att Thora har hållit den uppe ^^ Nu ska jag gå ut och köpa
lite lördags mys så jag berättar mer om dagen när jag kommer hem, vi hörs!
Puss & Kram /Klara 

Naken vart jag än går?

Publicerad 2013-01-12 13:29:22 i Älskar er!!!!!,

Hallåj! hoppas att alla hft en underbar lördag morgon! själv har jag känt mig naken... därav rubriken (↑). min mobil blev troligtvis snodd igår. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ja.... jag tappde den och inom högts 5 minuter ska någon ha tatt den innan fem pers var ute och letade efter den. inget svar och vi hörde inget när vi ringde den... Men hoppas den haren ny fin ägare. men jag har spärrat den. så jag är lite svår att nå... men det går ju för i helvete♥ ja hoppas att jag ska få en ny mobil, men den är tveksam doc... ♥ vi hörs mother lovers ;) 
Puss & Kram /Thora

Dagdrömmare!

Publicerad 2013-01-11 16:16:12 i Älskar er!!!!!,

 
Hej! idag har det snöat i Stocholm i alla fall. I kväll ska jag bort på middag men det har väl ni inget intresse i♥
Jag sitter ni i mitt kök (som om det skulle vara intressantare?), lyssnar på musik, deppig musik, kanske därför jag blev så djup helt plötsligt. Ni har tänkt på hur mycket musiken påverkar vårat humör, och när man har en låt som beskriver ens exakta situation. Eller varför nte kollar ut ur fönstet som man lyssnar på musik och det känns som en musik video. känner ni igen er?? Ja jag gör iaf alla de här sakern, hur töntingt det än låter. Men truth must be told♥
Puss & Kram /Thora
 

Sommaren är saknad

Publicerad 2013-01-10 20:37:39 i Älskar er!!!!!,

Saknar seglingen, saknar våran båt, saknar cyklingen, saknar landet, saknar alla bad, saknar våra dygningar, saknar kaninerna, saknar Svängen (en kiosk på landet^^) saknar R$G, saknar alla bad med våtdräkterna, och jag saknar dig Thora, kom ihåg. Ingen sommar utan dig! 

Första skolveckan är snart slut

Publicerad 2013-01-10 20:17:39 i Älskar er!!!!!,

Jaapp, som rubriken lyder så är snart den allra första skolveckan av 2013. Eller de är en dag kvar ^^ De känns bra, de rullar på som förut och ännu har vi inte haft några prov eller läxor. Jag hade träning idag också, de var kul. Som alltid. Vi körde lite konboll passningövningar och sen blev de match ^^ Efter de så tittade vi på 00:orna när dom spelade match mot Sorunda. Dom vann med 4 - 2! :D Nu har jag precis ätit och sitter och funderar lite, inte på nåt speciellt jag bara sitter och tänker. Min mobil kom förövrigt inte idag heller, om jag har riktig otur kanske den kommer på söndag men jag tror och hoppas att de kommer imorn. Jag glömde ju den på Hallby i omklädningsrummet klumpigt nog. Men som tur var var de en kille som hittade den och jag är evigt tacksam att de var någon som hittade den. 
 
Imorn blir de skolträning på morgonen sen vanlig skoldag och sen träning, sen har vi gäster hemma för att pappa fyller år. Så de kommer bli en jätte bra dag imorn ^^ Vi hörs ♥
Puss & Kram /Klara 

30 minuter

Publicerad 2013-01-10 11:18:25 i

Hej! Nu ska vi snart ha no, och jag vill bara fixa mina grejer som ska fixas till skolan. Jag sitter och kollar på en människa som pratar om ett batteri. Jag är helt ointresserad med låtsas som att jag tycker att det är intressant och lyssnar. Jag kollar ut över klassrummet, ut på min klass och ja... Vi är samma som i 7an vissa samma som i 4an. Bara att vi har mognat, växt och ändrat stil. Kanske lärt oss lite mera också.
Fast det har ingenting med saken att göra. Det skulle inte ens ha något med något att göra.
Puss & Kram /Thora

FILM

Publicerad 2013-01-09 18:03:00 i Älskar er!!!!!,

Hei på er! Just nu sitter jag i mitt lilla rum och lyssnar på musik, bland annat Lego House ^^ Kom hem för en halvtimme sen ungefär för att efter skolan var jag med Catrin. Vi kollade på film och snackade och sånt ^^
Skolan idag var rolig, inget speciellt hände men de var kul ändå. Kul att träffa alla kompisar. Snart ska jag sätta på en film. Vet inte riktigt vilken men jag får kolla på topplistan. Sen ska jag packa upp min väska från Hallby och sen som en liten belöning ska jag äta efter de! Och som tur är så är de en kille som har hittat min mobil också, tack så mycket rara du! Hahahah, du kanske inte ser de men tack ändå. Så jag ska få de imorn ^^
Men vi hörs mer sen!
Puss & Kram /Klara 

Sound of bells!

Publicerad 2013-01-09 17:15:44 i Älskar er!!!!!,

Hallå! Nu sitter jag i min nybäddade säng med ett helt okej städat rum. Jag gick till skolan idag även mitt jetlag och min trötta kropp. Det var en kort dag. Och det var väl underbart! fast nu e det såhär att jag har tänkt på det hära med bloggare och bloggerskor, (bloggersmän??). ja vi som bloggar helt enkelt. vad pratar alla om? Jaja jag vet attt det är olika från blogg till blogg, men många (som vi) pratar mycket och våra liv och vad som händer. Vissa andra kanske om kläder, stil, Sport,att man hatar sitt liv eller medicin (Hade slut på ideer, okej?). Men vi (jag och Klara) bloggar ju mycket om våra liv och vad som händer. Kissie ja ni vet hon med mycket bröst!!! hon bloggar ju om sitt liv. Men varför e det intressant? Att alla många låser hennes blogg är ju dom orsaken till att hennes liv blev vad det va idag, eller? skulle hon kunna göra allt hon gör utan oss?? Nu vet jag inte om Kissie var rätt motiv men det var hon jag kom och tänka på :P
                                                                                   ♥
Men idag efter skolan köpte jag en tröja och lite olika grejer på panduro hobby till mitt fotoalbum. 
Puss & Kram /Thora
tröja från JC

~ Hallbybollen 2012 ~

Publicerad 2013-01-08 20:34:58 i Älskar er!!!!!,

Tänkte bara berätta om slutspelet ^^
 
Dagen började med att vi vaknade vid 8. Då började vi packa ihop allt vi hade haft med oss och begav oss sedan till Idrottshuset för att äta frukost där. Första matchen spelades mot Vadstena, då spelade vi 1/8. Matchen började bra med grymt försvar och toppen anfall. Vi (eller dom andra, jag stod ju i mål) öste in mål. Alla var toppen och vi vann! Nästa match var mot Linköping, och de var samma sak där. Vi spelade riktigt bra och alla kämpade verkligen. Sen väntade semifinalen mot Skåre. Dom hade många som kollade och en riktigt bra hejarklack men våran var tusen gånger bättre! Dom hade även några långa och duktiga spelare men vi (eller tjejerna, jag stod ju i mål) spelade super duper bra ändå! Försvaret var grymt och anfallet med. Matchen slutade 12 - 7 och vi kom till finaaaaaaaaaaaaaaaal! Finalen skulle spelas mot HK Country. De började bra, jag tror att vi ledde med typ två bollar men sen kom dom ikapp. Är inte så nöjd med den matchen, asså med min personliga insats. Dom började leda och de var typ två mål emellan. Men vi gav inte upp. Efter några minuter var de vi som ledde. Och då var de inte lågnt kvar. Till slut blåste domaren
av och.... VI VANN! ^^D VI VANN MED 12 - 11! 
Skit bra kämpat alla, ni är grymma och betyder så mycket för mig.
Ni var sjuuuuuukt bra, glöm aldrig de

Första skoldagen år 2013

Publicerad 2013-01-08 19:04:50 i Älskar er!!!!!,

Heeeeei, sitter just nu och kollar på "Lol", igen... haha. Vet inte hur många gånger jag har sett den nu. Idag var de iallafall skola och sen träning, man märkte att de hade varit lov länge för när man kom hem kände man hur trött man var ^^ De var också kul att träffa alla kompisar, tyvärr var Nora sjuk :( Hoppas att du mår bättre snart! 
Träningen var rolig, först hade vi fys. Sen körde vi jorden runt och match ^^ Så de var jätte kul. Efter träningen så åkte jag och Catrin till Ringen och kollade på böcker. Sen åkte vi hem. Nu ska jag... bara ta de lugnt ^^ V hörs!
Puss & Kram /Klara 

Helloooo

Publicerad 2013-01-07 21:14:51 i Älskar er!!!!!,

Godkväll! Just nu sitter jag och titta på "Lol". Idag var jag med Catrin, vi åkte till Gallerian och hade de jätte kul. Vi kollade i lite affärer och så ^^ Sen åkte vi till Söder igen och helt spontant kände vi att vi ville gå på bio. Så de gjorde vi, vi såg en film som jag tror hette "En oväntad vänskap" den var jätte bra! Ska visa trailern också. Efter bion gick vi och kollade på parfymer och sen åkte vi hem, jag köpte inget men Catrin köpte ett par jeans en väst och en parfym. 
 
Imorn så blir de skola. Första skoldagen på året ^^ Jag ser faktiskt fram emot de. De hade varit skönt med en liten pyttedag till men annars så tycker jag de bara ska bli kul. Imorn blir de också träning med skolan och sen ska jag hem, Hoppas ni har haft en super dag! De om Hallby kommer upp imorn ^^
Puss & Kram /Klara 

Matdax

Publicerad 2013-01-07 18:21:56 i Älskar er!!!!!,

Nu ska jag äta middag så de blir bloggning sen ^^
Puss & Kram /Klara 
Hahaha, älskar dig! Och välkommen hem ♥

Hemfärd!

Publicerad 2013-01-07 15:07:50 i Älskar er!!!!!,

Nu sitter vi på rummet (vi= min familjj) och packar ihop det mesta av våra saker, vi ska doc inte åka förns kl. 19.40 ikväll så vi hinner sola och bada innan vi ska åka till swenneland! vi ska mellan landa i London och har jag tur så kanske TIger sitter på samma plan:D Han har varit och seglat katamaran här också. Fast jag har ju inte seglat, utan varit på torra land. vilket kanske inte var lika kul, men det har vart skönt. Igår så dök jag med tuber i vattnet och såg en massa fina och coola fiskar. Jag var nere på 10 meter. HAHA!!!!! Fast nu längtar jag efter alla där hemma. 
Puss & Kram /Thora
bjuder på den här ♥
famila fail!♥

Hemma

Publicerad 2013-01-07 10:59:52 i Älskar er!!!!!,

Hei på er! Kom hem vid 10 tiden igår så bloggade inte för att jag var så trött. Tänkte berätta mer om Hallby sen. 
Om några timmar ska jag träffa Catrin ^^ Vi ska åka till Gallerian och bara crusa runt lite. De ska bli jätte kul att äntligen få träffa henne. Dessutom har jag tappat bort min mobil så jag kan inte blogga från den heller.
Men vi hörs när jag kommer hem!
Puss & Kram 

@ the förläggning

Publicerad 2013-01-05 15:12:22 i

Nu sitter vi och aa, bara vilar på förläggningen. Vi ska spela våran andra match vid halv 8 tror jag. Då ska vi möta Skövde. Vi har förlorat båda våra förra matcher så vi är i B-slutspel. Hörs sen
Puss & Kram /Klara

Hallby! ^^

Publicerad 2013-01-03 22:59:35 i

Hei på er! Nu ska jag alldeles strax sova men innan dess tänkte jag bara skriva några grejer. Idag var jag på bio sen påvägen hem mötte jag upp Savanna på tunnelbanan för att sen åka till hallen. Där skulle vi också möta Sandra och Klara L. Sen var de träning och duschning och sen var de hemfärd och middag. Jag tänkte göra tidsinställda inlägg men de blev så sent så fort så jag hann inte de. Förlåt, men jag ska försöka slänga in nåt inlägg varje dag. Jag kommer hem på söndag jag vet inte riktigt när de beror på hur de går. Tills dess önskar jag er en super härlig helg. Den sista på lovet faktiskt. Och till Thoris, sköt om dig älskade vän!
Puss & Kram /Klara

Packningsdax

Publicerad 2013-01-03 21:12:09 i

Kom hem från träningen för ett tag sen stannade jag Anna Sandra Hilda Ebba och Klara L kvar och duschade. Men jag berättar mer om dagen sen. Nu är de packdaaaaaaags ^^ Ha de toppen
Puss & Kram /Klara

Välkommen hem!

Publicerad 2013-01-03 12:42:58 i

Hei hopp! Just nu sitter jag på tunnelbanan mot Hötorget för att kolla på bio på Sergels torg. Sen ska jag träffa Klara L och Sandra innan träningen och sen blir de då... träning de ska bli super skönt och kul! ^^ Har inte tränat på jätte länge känns de som

Igår var jag ju i hallen och kollade på film, vi såg "The Avengers" inte den bästa filmen jag har sett men sällskapet var toppen! Och nu ska jag ta och passa på att välkomna Thora hem! :D
Välkommen hem sötis, har saknat dig så! Bloggar mera ikväll
Puss & Kram /Klara

Film i hallen!

Publicerad 2013-01-02 11:35:28 i Älskar er!!!!!,

Godmorgon! Sovit gott? De har jag eller... min axel har typ gått sönder för att jag sov så konstigt. Men jaja ^^D
Inte klagaaaa för idag är en bra dag! Klockan två ska man vara i hallen, jag Nora Savanna och Sally ska dit. Men tänk om dom visar värsta konstiga filmen eller tänk om de bara är vi som är där! :o Hahah, jaja. De blir säkert bra! Tills dess ska jag bara vara hemma som vanligt och kolla på film, de har blivit standard. Hörs mer sen!
Puss & Kram /Klara 

Seg dag

Publicerad 2013-01-01 15:50:00 i Älskar er!!!!!,

Den här dagen var nog den segaste på hela lovet. Har inte varit utomhus på hela dagen, har bara legat och kollat på film. Savanna ringde för en stund sen (har saknat henne galet mycket) och frågade om vi kunde göra nåt men de gick inte för jag ska på bio :( Åå, hade verkligen velat träffa henne! Men vi kommer troligtvis ses imorn, jag Nora Savanna och... jag vet inte om några andra ska. Vi ska gå och kolla på film i hallen ^^ Vet inte vad vi ska kolla på men de blir kul. Just nu känner jag mig lite sådär halvt deprimerad... hahaha. Neimen jag har varit inne och kollat på film typ varje dag dom senaste dagarna och jag saknar alla kompisarna sååå mycket!
Hoppas ni har de bra♥
Puss & Kram /Klara 
De där var en bild från förra sommaren ^^

Happy new year

Publicerad 2013-01-01 11:11:15 i Älskar er!!!!!,

Jag började de nya året med att vakna halv 11 ^^ En väldigt bra början, eller egentligen var ju inte de början början, början början var ju inatt och då var de också en väldigt bra start på de nya året.Men vad kommer hända år 2013 då? Joo: Hallby börjar den 4/1, de ska bli super kul! Jag är dundertaggad redan nu. Sen är de USM den 26/1 tror jag. Då åker vi till Norrköing och möter Norrköping, Stockholmspolisen och Önnered. Sen... är de okänt vad som kommer hända. Tänk vad läskigt att vi kommer aldrig kunna veta vad som kommer hända nästa sekund minut eller timme. Nästa minut kan du bränner sönder din handflata på spisen eller så vinner du 30 miljoner på lotto. De är lite läskigt med tiden... 
 
Idag ska jag bara vara hemma, och kanske gå på bio på kvällen. Vi får se ^^
Nu önskar jag er en fortsatt bra dag på den nya året!
Puss & Kram /Klara 

Om

Min profilbild

Klara & Thora

Vi är två flickor, ena 13 och andra 15. Vi älskar sommarn och vårt landställe på Runmarö ute i Stockholmsskärgård. Vi älskar att sela, och vi säger sällan nej till att bada. Vi träffas så ofta vi kan och när vi gör det älskar vi att skratta å få folk att skratta. korta filmer spelar vi ofta in men dom går oftast inte längre än våra ögon. Film å musik är något vi båda är beroende av. Det kanske visar sig. Puss & Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela