Klara & Thora

#Fredagsmys

Publicerad 2013-05-31 20:43:56 i Älskar er!!!!!,

Hallå! Just nu sitter jag med Am boken i hand och väntar på bussen! Idag eller så här på eftermiddagen har jag varit hos Claudia och haft picknick med henne och Zorro! Det är så fint väder så jag hoppas att ni inte gör som jag brukar göra! Sitta inne och kolla på film! I ett stökigt... Lökigt... A smutsigt instängt rum, för det brukar jag göra! Är ganska bra på de! ;) ikväll ska jag nog plugga till moppe provet imorgon!! Assooo jag hoppas att jag får tillräckligt med rätt den här gången! Så f**ing nervös! Vill verkligen ha kortet nu! Så jag kan åka moppe och köra den på landet utan dåligt samvete:*
Puss & Kram /Thora❤ ha en fin fredaag

Nytt i Garderoben!

Publicerad 2013-05-28 21:05:38 i Foto, Älskar er!!!!!,

Hallå! nu så har det börjat dra ihop sig till sommarlovet och til sista vårkonserten. Det är såklart lite extra speciellt (iaf för mig) eftersom det är sista vårkonserten! och jag kommer böla som fan... kommer nästan få ta vätskeersättning (stavning?!). det kommer bli så sorligt att det är över efter 6 år och nu är det slut? bara sådär? aldrig igen... men det ska ändå bli kul att börja ny skola och träffa nya människor. skaffa nya vänner kunna starta om, folk som inte dömmer dig för det du gjorde i femman, typ. Det ska också bli skönt att komma bort från Nacka. Jag har ju gått i skola här sen alltid. Borgvalla, Järla och sen ekliden. 
 
Nu så har jag vart med mamma i forum (nacka) på jackt efter en klänning till sista konserten och vi hittade en lite udda klänning på SOLO, dom hade extremt mycket fin grejer. GÅ DIT! har inte vart inne där förut. Sen hittade vi en enkel från VILA som ligger precis bredvid som är... vanlig... Haha!!
Puss & Kram /Thora ♥
 
 

Nuff said!

Publicerad 2013-05-27 19:44:18 i Älskar er!!!!!,

Hallå! nu är det måndag och det är 16 dagar kvar till skolan slutar, på lördag har jag mitt moppe prov och jag lovar att jag kommer misslyckas! Sådan självkänsla jag har! nemen jag hoppas att jag klarar det eftersom jag vill åka moppe! asså min egen! och sen så amvender jag ju mig av en app som heter så mycket som "iTrafik Moped" den är väl okej, men det gäller ju att plugga i böckerna! och sen så har jag glömt min inloggning till en massa tester på internet. EXTREMT BRA! fint Thora! så man får ju sitta där med sin lilla bok och läsa varenda liten rad 20 gånger. 
 
ikäll ska jag fortsätta grovstäda mitt rum, gjort de i 2 dagar nu, ni vet rensar ut alla lådor slänger saker, det är så skönt!!! ni borde också göra det!!!! man känner sig lättad! blir av med massa skräp man drats med i flera år! Dessutom är det kul för man hittar massa gamla grejer! och det är mysigt! 
hoppas ni uppvacktade era mammor, vare sig de är i himlen ett annat land, kanske okänd eller hemma hos dig! Mamma fick en mac i morsdag present (inte av mig och Thea) och vi kollade på lägenheter på kvarnholmen (henriksdal) det är så fint! så mycket fina lägenheter! wonderful! 
 
Puss & Kram /Thora♥

Tecken?!

Publicerad 2013-05-23 11:02:34 i Älskar er!!!!!,

Tecken på att det snart är slut! det är typ det ända jag pratar om just nu men det är så snart och jag vet inte om jag vill ställa mig på bordet och sjunga eller lägga mig i min säng sätta tiden på paus och gråta. jag vet ju att det ska bli skönt med sommarlov men jag vill ändå inte börja på en ny skola.. Jag är så nervös! Ni är väl också de? när man ska börja på en ny aktivitet att er i en ny klass. Jag är så rädd för att alla ska känna varandra så att man liksom ska komma in i ett "gäng". Sen kommer det ju finnas folk som jag som inte känner någon alls, och ska spela lite modig och ta det cool. Men sanningen är ju den att jag kommer vara så nervös! tvinga mamma eller pappa köra mig dit, men ställa sig en bit bort. jag kommer stå timmar kvällen innan med att välja kläder och timmar att fixa mig, bryta ihop flera gånger och kommer inte kunna sova. När jag vaknar kommer jag byta kläder (inte dom jag valde) och sedan i bilen inse att det va fult och tvinga mamma eller pappa skjutsa hem mig, å sen inte vela åka utan bara stanna hemma.
ja! så kommer det att bli... :P
Puss & Kram /Thora

Sovmorgon

Publicerad 2013-05-23 09:10:55 i Älskar er!!!!!,

Hei på er mina fina vänner och godmorgon! Just nu ligger jag och kollar på tv och de kan jag göra typ en timme till för idag har vi sovmorgon och börjar kvart över 10! Yeeeeeeey ^^ De är så sjukt skönt, när jag vaknade behövde jag liksom inte rusa upp och göra i ordning mig. Jag kunde ligga kvar och kolla på några Gossip girl avsnitt och lite så ^^ Idag väntar skola två prov i so och matte och träning. De blir nog en bra dag förutom dom där två proven ^^ Idag är de träning vilket jag ser sjukt mycket fram emot, är jätte taggad verkligen! Nu ska jag läsa igenom allt i so:n en gång till och kanske göra nåt tal i matte. Hoppas ni får en riktigt bra dag! 
Puss & Kram /Klara 

Polis polis potatisgris!!

Publicerad 2013-05-22 22:20:30 i Älskar er!!!!!,

Hallå! Nu sitter jag på min ända och dricker te efter att ha haft en jätte bra konsert! Vi va så duktiga! Woop woop! Jag har fett int i min hals men de låtsas vi int om eftersom jag inte har råd att vara sjuk och missa skolan! Waow att jag faktiskt sa de men sant e sant! Vi slutar snart så man vill umgås med vännerna medan man kan! Sen så får vi väll försöka att träffas efter att skolan slutat❤ det är synd att det snart är slut, men nu låt oss inte tänka på de! Nu ska jag vila min röst :)
Puss & Kram /Thora

Plugg med mellis

Publicerad 2013-05-22 16:06:45 i Älskar er!!!!!,

Hei på er mina vänner! Kom hem för ett litet tag sen och har precis gjort iordning lite mellis bestående av pannakakor fruktsallad och juice ^^ Nu måste jag plugga men jag skriver mer sen, vi hörs snart! 
Puss & Kram /Klara 

ESC

Publicerad 2013-05-18 21:30:27 i Älskar er!!!!!,

Hallå! Nu sitter jag med min familj och kollar på Eurovision, få se hur länge de håller:) men är det bara jag som tycker det är sämst när de inte sjunger på svenska eller engelska? Eller ja! Man fattar ju inte ett skit. Jag fattar inte ett skit, men det gör jag ändå aldrig❤ det ända jag hör är iha mehmast otdetsta!
Men hon som sjunger "marry me" och pussar en brud i slutet är fett cool! En stor hiss till att hon faktiskt gör de! (Det är förbjudet i Finland, och hon e där ifrån). Hoppas ni njuter! Och om ni inte tycker de e kul att lyssna kan ni ju se fram emot till att lyssna på Petras skämt:)
Puss & Kram/Thora ❤

Eskilstuna

Publicerad 2013-05-18 07:31:45 i Älskar er!!!!!,

Hei på er mina vänner! Nu ska jag bara äta frukost sen ska jag möta upp Catrin och sen ska vi ta bussen till centralen ^^ Ska försöka blogga nånting iallafall, om inte så hörs vi på söndag eller måndag. Då ska jag också berätta om gårdagens grillning som var sjukt rolig ^^ Nu önskar jag er en riktigt bra helg! 
Puss & Kram /Klara 

Sofia dagen

Publicerad 2013-05-16 22:08:00 i Älskar er!!!!!,

Hei på er mina vänner! Hur mår ni? Jag mår bra iallfall, idag var en helt vanlig torsdag men träning var inte lika vanlig hahah vi fick nämligen besök utav en tjej som dansade typ afrikansk dans och hon skulle lära oss några danssteg hahha! De var sjukt kul för de blev så himla spårat hahah ^^D Sen skulle vi också komma på en dans som vi kan köra innan matcherna. Efter träningen så skulle vi äta tillsammans, vi fick sallad från subway loka med jordgubbsglass, chokladshake och lemonsmak. Vi satte oss utanför hallen och åt och hade de mysigt
 
Imorn är de fredag och de är ju alltid trevligt ^^ Imorn är de också en person som fyller år och de är... Nora som fyller år ^^D Grattis på dig i förskott min fina vän, puss på dig! Imorn ska vi också gå till kajen och ha lite mysig picknick. De ska bli super mysigt! Ser verkligen fram emot de ^^ Nåt som jag också ser mycket fram emot är tränings lägret i helgen som äger rum i eskilstuna. De ska bli sjukt kul och jag saknar handbollen så mycket! Jag har inte tränat på nästan 3 veckor tror jag. Imorn är de ju skolträning men jag kan inte vara med på den för jag ska till tandläkaren och kolla hur de blir med tandställngen och så och dom hade ingen annan tid. Åå jag som hade längtat så mycket efter att träna. Jaja, som tur är blir de ju massa habdboll i helgen ^^
 
Igår var se sofia dagen och de är en dag då man firar skolan och de pågår massa olika aktiviteter bland annat kareoke och de provade några killar i klassen på hahah ^^ Dom sjöng flytta på dig och var riktigt bra hahah! De var en riktigt rolig dag som avslutades med fotbolls match där lärarna mötte 9:orna. Efter skolan gick jag Catrin och Sandra och kollade på kläder köpte present till Nora och bara umgicks och pratade. Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag och att ni får en riktigt bra fredag och helg och natt också för den delen!
De var ansiktsmålning också hahaha! 

Bra, Bättre, Bäst!

Publicerad 2013-05-16 16:04:39 i Älskar er!!!!!,

!Jag är hemma!...
Ne okej... Det vet jag inte varför jag skrev men där va det sagt! Jag tycker inte om dig! Jo det gör jag! O. Du inte råkar heta hitler i efternamn, eller jag tycker iaf inte din mamma eller pappas fars far eller liknande... Han va inte cool. Meen jag vet inte varför det kom med men nu e det så, lev med det :*! I dag är det torsdag om någon hade glömt det så nu vet ni :) klockan är... Ne... Det beror ju på när ni läser, men nu när jag skriver så är den 16.00 vi har haft repetition och massa andra skol grejer, nationella i matte! SISTA!!! Gu så skönt! Trodde doc att det skulle vas skönare! Att veta nu är det klart. Men ett prov till sen är det lugnt till sommaren! (xHoppas jag)
Puss & Kram /Thora ❤

Lycklig!

Publicerad 2013-05-14 20:49:22 i Älskar er!!!!!,

Hallå! jag hoppas att ni andra är lika glada som jag! jag menar fint väder, skolan snart slut, underbara männsikor i din omgivning, och ar du det jobbigt just nu så ska du veta att precis som i buddismen så ska man inte bekämpa hat med hat typ (lite förenklat) så gör inte de!! le och vinka till dina jobbiga människor så dom får något att bita i. Får du ett taskigt medelande på mobilen så försök att inte öäsa det vet att det är svårt! men om du läser det svara bara "jag förstår din åsikt, men jag bryr mig inte, så om du inte misstycker så vill jag inte ha dig i mit liv". Klart men lättare sagt än gjort (know the feeling) men för at göra er glada så lyssna här ställ er framför spegeln le! känn dig snygg! pröva lite kläder! dansa som att ingen tittar! för DU ÄR HELT ENKELT BÄST!!!
Puss & Kram /Thora 
bjuder på den :) 

Staden

Publicerad 2013-05-13 21:37:58 i Älskar er!!!!!,

Hei mina vänner! Kom hem för ett ganska långt tag sen efter att ha varit inne i stan med Catrin och Sandra. De skulle egentligen varit träning idag men just nu har vi ett tränings uppehåll vilket är tråkigt för jag är så himla sugen på att träna och jag längtar efter handbollen super mycket. Men som tur är har vi träning på torsdag igen och sen är de tränings läger i helgen ^^ Men iallafall så hade vi de mycket treeevligt, vi gick runt och kollade på skolaavslutningsklänninhar (gud vilket långt ord) och Sandra köpte en klänning som var vit och de var typ volanger på den, den var verkligen superfin och passade henne sjukt bra! Sen gick vi ochköpte frozen yoghurt som var jätte gott ^^ Och sen påvägen hem kollade vi på nåt dansuppträdande som var i Kungsträdgården hahaha ^^D 
 
Igår var ju jag och Thora med varandra och vi hade skiiiiit kul som alltid! Först sågs vi vid Slussen som vanligt, sen åkte vi till Kungsträdgården och sen kollade vi på kläder och bara gick runt och snackade sen köpte vi mjukglass och efter de köpte vi mat och satte oss vid vattnet vid Slussen och hade de riktigt trevligt ^^ Vi satt och snackade om allt som hänt medans vi inte har träffats, vi hade en del att ta igen eftersom de var allt för länge sen vi sågs vilket är mycket tråkigt! Men nu ska vi skärpa oss ^^ Sen var de standup vilket var sjukt kul! De var verkligen våran humor och när man gick ut därifrån hade man verkligen ont i käkarna och i magen för att man hade skrattat så mycket, Thora grät dessutom hur många gånger som helst. Tappade räkningen till slut hahaha! Nu ska jag kolla på en film och göra liiiite matte. Hoppas att ni har haft en riktigt bra måndag och en bra start på veckan
Puss & Kram /Klara 

Sommar ångest??

Publicerad 2013-05-13 18:02:37 i Älskar er!!!!!,

Hallå! Nu så här nära sommarlovet uppstod värsta ångesten idag! Jag insåg hur lite tid det är kvar och så mycket att göra! Det blev helt plötsligt så mycket från ingenstans... Asså ångesten! Det är 30 dagar dvs 703 timmar kvar tills skolan slutar!!! Aaa! PANIK! Men det är ju skönt! Så härligt! Men tråkigt att lämna klassen som jag gått i sedan fyran!!:) sen ska det bli tråkigt med de sista konserterna!

Nu är jag på väg in till stan, för att käka på prinsen (inte en mänsklig pris) med familjen ;) vi får höras senare!!❤

Puss&Kram /Thora❤

In mot staden

Publicerad 2013-05-13 16:45:32 i

Hei på er mina fina vänner! Just nu sitter jag Sandra och Catrin på bussen påväg in mot staden för att köpa frozen yoghurt ^^ Vilket ska bli mycket trevligt

Dagen igår med Thora var super bra och jätte mysig! Men de berättar jag mer om sen när jag kommer hem, hoppas att ni har haft en bra daaag!
Puss & Kram /Klara

Italia

Publicerad 2013-05-12 10:30:03 i Älskar er!!!!!,

Hei på er mina vänner! Igår kväll vid 12 tiden landade jag hemma i Sverige. Jag hade de super bra i Italien vi åkte runt vi åkte bland annat till Nora och hennes familj vilket var jätte kul och sen åt vi god mat och så ^^ Dock kunde de ha varit lite bättre väder där vi var men men 
 
Idag så blir de standup mer Thora! De ska verkligen bli sjukt kul, de är någon brittisk kille som ska "standupa" kan man säga så? Så de mesta kommer bli på engelska så om de inte är så bra så kan vi bara sitta och lyssna på den brittiska accenten! Jag och Thora är ju lite svaga för sånna, hahha ^^ Så de ser jag verkligen fram emot! Nu ska jag ta och föra över alla Italien bilderna och sen ska jag nog sätta på en film, ha en jätte bra söndag! 
Puss & Kram /Klara 

"The ragged priest"

Publicerad 2013-05-06 17:51:24 i Älskar er!!!!!,

Hallåj! som ni vet är klara i Italien! och vi ska å en stadup på söndag!!!!! å jag och klara som har ganska tråkig humor kommer tycka minsta lilla sak var rolig inte ens de som skulle vara roliga! Men det ska bli jätte kul!!
 
Just nu sitter jag och ska eller snarare borde plugga matte inför nationella i matte! något jag är stolt över som jag har stake nog att skryta över är mitt E i matte! ni fattar inte hur glad jag är över att jag klarar mig igenom matten! det är som en labyrint man aldrig tar slut! Så ni som sitter där å bara åååå jag är så missnöjd buhuhääää!! osv håll fucking käften säger jag till er!!! har ni gjort erat bästa så rockar väl de så grovt!!! (hehe.. kände mig så cool när jag sa "rockar") . 
så jävla grovt bra av er om ni gör erat bästa! och har ni F så Fine! (u see what i did there?!) det är väl bra om du inte kan bättre! har du inte pluggat och du får F så är det kasnke något du för räkna med, men det finns alltid omprov om man får F!!!! DU ÄGER FAN! 
Puss & Kram /Thora ps. "jag kommer inte låta ett prov resultat påverka mina drömmar, det borde inte du heller"

"Bara några veckor kvar"

Publicerad 2013-05-06 07:35:21 i Älskar er!!!!!,

Hallå!!! JAG ÄR HEMMA från LONDON! ni visste såklart inte ens att jag hade vart borta men nu är jag iaf tillbaka! nu idag är det måndag och ännu en vecka att ta sig genom för  att komma närmare somarlovet och slutet på nian! Jag längtar men samtidigt inte! ni fattar varför. precis som måga andar. Men nu sitter jag i mitt rum och har klänning på mig! wheoooooo för typ första gången som jag ska ha på mig det en vanlig skoldag! men jag tänker på er en solig dag som denna och hoppas att ni haft en underbar helg! jag är tyvär lite nere just nu, vilket beror på mi och andra saker runt om kring mig! men varför ta ut sorg i förväg?! eller hur. 
Puss & Kram /Thora♥ och ha det så br I ITALIEN KLARA!!!!

Om

Min profilbild

Klara & Thora

Vi är två flickor, ena 13 och andra 15. Vi älskar sommarn och vårt landställe på Runmarö ute i Stockholmsskärgård. Vi älskar att sela, och vi säger sällan nej till att bada. Vi träffas så ofta vi kan och när vi gör det älskar vi att skratta å få folk att skratta. korta filmer spelar vi ofta in men dom går oftast inte längre än våra ögon. Film å musik är något vi båda är beroende av. Det kanske visar sig. Puss & Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela