Klara & Thora

On my way hoooome

Publicerad 2013-02-28 18:57:52 i

Nu är jag påväg hem från en super duper bra dag med bestieee! Berättar mer när jag kommer hem ^^ Ha de bra
Puss & Kram /Klara

Min älskling

Publicerad 2013-02-28 10:40:43 i Älskar er!!!!!,

Godmorgon! Eftersom mitt internet är så segt är det svårt att skriva inlägg, men för all del. Idag kommer min mamma upp till Stugun å det ska bli jätte mysigt har saknar henne!!❤ Igår kom Petter förbi å det var jätte mysigt! Å jag gick senare på kvällen hem till Anna å grattade hennes mamma, tog foton, å spelade in video. Det var mys å vi skrattade mycket som alltid! Idag förutom att mamma kommer ska jag städa, dammsuga å kanske möta Anna när hon slutat!
Puss & Kram /Thora❤

Dag med Catrin

Publicerad 2013-02-28 09:12:40 i Älskar er!!!!!,

Godmorgon mina fina vänner! Vaknade för en stund sen och sitter just nu och kollar på... Gossip girl. Asså jag är helt beroende! Hahha, men de är bara två säsonger kvar och efter de slutar säkert mitt beroende. Igår var de ju sista dagen på handbollsgrejen. Första passet körde vi mycket skott och så, de var jätte kul. Sen var de lunch, när vi hade ätit klart körde jag Klara L, Nora och Flavia lite match på mini plan och de spårade lite. Ganska mycket, hahhah ^^ Sen var de turnering! Men den här gången på stor plan. De gick inte så bra för mitt lag. Vi förlorade typ alla matcher, men de var kul ändå ^^ När allt var slut gick vi till McDonalds och sen till Konsum och använde coops snabbkassa igen, hhaha. När jag kom hem duschade jag åt middag och sen kollade jag på film.
 
Idag ska jag vara med Catrin, vi ska plugga och kolla lite i affärer. De ska bli jätte kul, jag har inte träffat henne sen sportlovet började :( Hon har även färgat håret till sin "naturliga" hårfärg så de ska bli kul att se! Jag har sett de på bild men inte i verkligheten ^^ Hoppas att ni hade en riktigt bra dag igår och kommer ha de idag också
Puss & Kram /Klara 
 

Dag 1 på handbollsdagen

Publicerad 2013-02-26 20:59:59 i Älskar er!!!!!,

Godkväll på er mina vänner! Sitter just nu och tittar på 4 säsongen av Gossip girl. Hahaah, jag är helt uppslukad. Jag är helt totalt beroende. Aja, tänkte berätta om min dag. Kvart över 8 mötte jag Klara L i Skanstull för att sedan åka till Liljeholmen och möta Nora där ^^ De började med lite passningar i fart och lite andra små stationer, sen tror jag att de var lunch. Sen gjorde vi lite kontrings övningar sen var de paus och sen spelade vi turnering på mini plan. Mitt lag vann och som pris fick vi varsin påse bilar. Efter träningen gick jag Nora och Klara till Konsum och använde Coops snabbkassa ^^ Hahahha, neimen de var kul att använda den :D Påvägen hem så råkade jag och Klara ta lite fel tunnelbana så de tog lite längre tid att komma hem, hhahaha ^^ Men väl hemma duschade jag och kollade på..... Gossip girl! Konstigt vaaa? Sen åt jag middag gjorde lite tyska och engelska och sen Gossip girl igen
Hoppas att ni har haft en super bra dag! 
Puss & Kram /Klara 

Påväg hem

Publicerad 2013-02-26 15:44:47 i

Hei på er vänner! Nu är jag påväg hem efter en jätte rolig tränings dag i Liljeholmen. Berättar mer när jag kommer hem! Ha de toppen!
Puss & Kram /Klara

Puss

Publicerad 2013-02-26 09:38:47 i Älskar er!!!!!,

Igår var jag med Anna ute å åkte längd skidor, det var jätte trevligt fast jag mest låg på marken. Det var en jätte fin himmel, å inte så jätte kallt. Det tog dubbelt så lång tid till byn som det gjorde hem.
Ja... Jag pluggar ganska mycket även fast det är lov. Är med Anna är med hundarna å hästarna. Ja jag myser inte så mycket med korna, de luktar så äckligt hos dom. På torsdag kommer mamma, få se om hon skulle hyra en bil? Vet inte. Men det blir nog bra!
Puss & Kram /Thora❤

Morgondagen

Publicerad 2013-02-25 22:10:19 i Älskar er!!!!!,

Hei och godkväll mina vänner! Tänkte berätta lite om morgondagen. Imorn blir de träningsdag i Liljeholmen. De ska bli riktigt kul! Dom som jag vet ska gå är Nora och Klara L ^^ Jag vet inte så mycket mer men de blir nog suuuuper rooooligt! De börjar vi 9 och slutar halv 4, när jag kommer hem ska jag plugga till tyska provet och göra lite engelska. Hoppas ni har haft en bra dag, sov gott!
Puss & Kram /Klara 

Sportlovs planer

Publicerad 2013-02-25 17:55:48 i Älskar er!!!!!,

Hei vänner! Kom hem från landet för en stund sen. Har inte haft så bra inte internet där de är därför jag inte har bloggat, men jag har tagit massa foton! ^^ På landet gjorde jag inget speciellt alls men gud vad de var fint väder! Vi valde defenitivt bästa helgen att åka ut på ^^ Så de var bra! Tänkte berätta om planerna för sportlovet om en stund. Hoppas att ni har haft en super bra dag och fortsätter att ha en bra kväll, vi hörs! 
Puss & Kram /Klara 

Mitt internet suger!!

Publicerad 2013-02-24 22:38:39 i Älskar er!!!!!,

Hallå! Ska fatta mig kort så jag kan sova, idag har jag varit hemma, pluggat å ätit middag med kusiner, mormor, morbröder deras fruar å kusin barnet. Det var jätte trevligt och kul! Stina (kusin barnet) är 6 månader, ohyggligt sööt!!
Mormor å jag pratar nog mest hela tiden, eller ja... Mest mormor😂 men det älskar jag!!❤ Ha det finast
Puss & Kram /Thora

Nu är de kväll

Publicerad 2013-02-23 20:30:35 i

Hei på er! Just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen hos mammas och pappas kompisar. Sen jag kom hem från matchen har jag bara kollat på Gossip girl och Pretty little liars, bara slappat liksom ^^ De var väldigt skönt att bara slappa. Tänkte lägga upp hur min vecka kommer se ut. Men de blir nog imorn, nu önskar jag er en riktigt bra lördags kväll!
Puss & Kram /Klara

Tidig match

Publicerad 2013-02-23 13:05:53 i Älskar er!!!!!,

Hei nu är jag hemma från en ganska tidig match i Gustavsberg mot Gustavsberg såklart. Matchen slutade 15 - 13 tror jag. Till dom... Matchen var skit bra i början. Vi gjorde mål på mål och jag tror att de stod  6 - 1 efter typ 7 minuter. Men sedan kom dom ikapp och så, ja... ni förstår. 
 
Igår var de träning. Vi körde en hinderbana som var sjukt jobbig och sen spelade vi match och sen körde vi brännboll som spårade lite, hahah Noooooora ^^D Hahah, neimen vi spårade lite och flummade lite där och de var kuuuul! Sen körde vi nåt som heter nummerboll som är väldigt kul. Nu ska jag bara ta de lugnt, titta lite på Gossip girl och kanske pluga lite till tyska provet. Ikväll ska vi till mammas och pappas kompisar på middag och imorn åker vi till landet. Jag tror att jag kommer ta kameran med mig och om jag gör de får vi hoppas på att de blir fint väder ^^ Nu ska jag ta och äta lite och sen ta en duuuusch. Ha de bra!
Puss & Kram /Klara 

Stugun

Publicerad 2013-02-22 09:55:35 i Älskar er!!!!!,

Hallå! Godmorgon? Eller det kanske inte är alla som vaknat än. Jag sitter nu på Åre/Östersunds flygplats och ska leta mig fram till flygbussen. Min morgon började kl 6, då jag packade det sista, åt frukost ni vet det vanliga. Kl 7 åkte jag med mamma till Arlanda Expressen, mamma lämnade mig och jag åkte till Arlanda terminal 4. Annars känt som södra delen av Arlanda. Jag han lämna bort väskan och gå genom kontrollen, sen var jag i perfekt tid till att gå på planet. Det är en resa som går på en timme, kanske mindre. Nu ska jag åka buss i 1 timme sen vänta 2 timmar på nästa åka i 45 minuter till och sedan är jag i Stugun, ska bli hämtad av mormors kompis eller något 😂 wish me luck:D
Puss & Kram /Thora❤

I dag kvar

Publicerad 2013-02-21 21:09:00 i Älskar er!!!!!,

Hei kompisar! Sitter just nu och kollar på Gossip girl och ska snart packa väskan tills imorn. Idag vad de en bra dag. De hände inget speciellt men den var bra ^^ De var en vanlig torsdag med träning och skola. Meeeen idag fick vi tillbaka matte och kemi proven. Jag är väl inte den nöjdaste i världen men i matten så har de förbättrats så de är väl bra. Träningen idag var rolig och så, vi körde match och lite andra övningar ^^ 
 
Imorn blir de en helt vanlig fredag, enda skillnaden är att de är dagen innan sportlovet! ^^ De ska bli jätte skönt och kul med lov! Då är de också Annas cup, eller Tyresö cupen som den heter nu. Och de ser jag väldigt mycket fram emot. Sen är de också två tränings dagar i Liljeholms hallen som också ska bli roliga och sen ska jag bara vila och träffa kompisar. Och Thora, hoppas att du får de SUPER DUPER MEGA BRA i Stugun! ♥
Ha de bra och sov gott!
Puss & Kram /Klara 

Hemma

Publicerad 2013-02-21 19:23:51 i Älskar er!!!!!,

Hei vänner! Kom hem för en stund sen, jag fryser jätte mycket så jag ska ta och hoppa in i duschen direkt och sen blir de maaaaaat. Åå, vad gott med maaaaat! Aja, berättar mer och dagen och morgon dagen senare ^^
Ha de så bra mina vänner!
Puss & Kram /Klara 

Vanlig torsdag

Publicerad 2013-02-20 21:10:09 i

Hei på er! Tänkte gå och lägga mig om ett tag. Ska bliv väldigt skönt att sova ^^ Imorn blir de en helt vanlig torsdag med skola och sedan träning. Och nu har de slagit mig att de bara är två dagar kvar till sportlovet! ^^ Hoppas ni har haft en bra dag, hörs imorn!
Puss & Kram /Klara

Pedagogisk eftermiddag

Publicerad 2013-02-20 16:25:37 i

Hei mina vänner! Kom hem för typ en timme sen. Skolan idag var riktigt skön. Vi började med språk (Tyska) sen hade vi matte och sedan engelska och på engelskan firade vi segern i skol DM med kladdkaka och sedan slutade vi ^^ När vi slutade åkte jag och Catrin till Waynes coffe och fikade och bara pratade och hade de riktigt mysigt! Och sen åkte vi hem. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske kolla på en film eller så. Ha de bra!
Puss & Kram /Klara

Nicki!!

Publicerad 2013-02-20 12:43:39 i Älskar er!!!!!,

Hallå! Igår efter skolan så följde Nicki med mig hem, vi hämtade min syster och hennes kompis, ett riktigt tjej gäng. Jag och Nicki gjorde chai latte, Thea och Elsa gjorde varm choklad. Det var extremt gott!! Nicki hade typ föreläsning för de små liven om sin tungpersing. Dom var riktigt insatta. Vi pluggade lite och vi fick väl en del gjort, jag pluggade matte efter hon gått runt halv åtta. Senare pratade jag med klara om våran resa till London som sagt (1,5 timmar) det var kul, vi kollade vad grejer kostade osv.❤ Nu ska jag ha matte!
Puss & Kram /Thora❤

Stockholms trafiken

Publicerad 2013-02-20 09:23:26 i Älskar er!!!!!,

Hallå! Nu så här på morgonen har jag slitit för att komma in till tandläkarn! Det tog mig en timme från skuru stugan till Slussen! Med bil! Jävla olyckor!! Jag skulle vara hos tandläkarn 8.30 ringde och sa att jag skulle komma 30 min sent! Är det ok? "Jaja kom in du bara, du ska bara på en koll". Ja då satt jag här 8.03 och gör sitter jag fortfarande 20 min senare! Jag har skola! Kan kvinno skiten bli klar!!!! Jag vill inte sitta här i 10 år till?!
Som klara skrev så planerade vi våran London resa, den ska doc ske om 5 år men det är bra att planera i förtid! Och KLARA! JAG VET VAR VI KAN FÅ BILLIGARE BILJETTER!!!! Ja om vi har kvar bloggen lägger vi upp våran resrutt, en budget rutt. I'm den är något att ha :) nu hoppas jag för glatta livet att jag får gå in:)
Puss & Kram /Thora

London

Publicerad 2013-02-19 21:59:47 i

Godkväll på er mina vänner! Sitter just nu och kollar på televisionen, hahah. Neimen, kollar på tv ^^ Ikväll har jag kollat på Top Model och några avsnitt av Gossip Girl och så har jag också pratat med Thora i en och en halv timme ^^ Vi pratade om våran London resa som vi ska göra om fem år... Hahaha, vi har planerat jätte mycket och bestämt hotell och allt. Hahahah, så de längtar man efter! ^^

Imorn är de pedagogisk eftermiddag, vi slutar alltså efter lunch. De ska bli super skönt! Då ska jag hem och göra engelska läxan och bara ta de lugnt. Hoppas ni har haft en bra dag, sov gott och dröm sött!
Puss & Kram /Klara

SKOL DM

Publicerad 2013-02-19 17:27:00 i Älskar er!!!!!,

Hei vänner! Kom hem från en stund sen. Idag var de en otroligt mega bra dag. Vi hade två lektioner innan vi åkte och tittade på tjejerna när dom spelade... FINAL! Dom skulle möta Åkersberga. Eller en skola i Åkersberga. De började bra, vi (alltså min skola men dom andra tjejerna) gjorde första målet. Och sen ledde vi nästan hela matchen tills slutminutrarna, då var de lika. Och när domarna blåste av blev de sudden. Jag tror att de gick ungefär 3 anfall innan de blev mål och... de var vi som gjorde de! ^^ Grattis tjejer! 
Sen stannade vi och kollade på när 8:orna spelade. Och dom vann också! Sen åkte vi hem och efter de gick jag och Catrin till Ringen och nu är jag hemma. Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Top Model Sverige och sedan laga lite mat, annars kommer jag hungra ihjäl. Hoppas att ni har haft en bra dag!
Puss & Kram /Klara 

4 dagar lång skol vecka

Publicerad 2013-02-19 08:41:55 i Älskar er!!!!!,

Hallå! Nu ska bi snart ha idrott men jag kan inte vara med eftersom jag har varit sjuk... Jävla mes! Efter skolan idag ska jag med Claudia till forum, sen ska jag på synundersökning, senare käka och ut till Lidingö på "instruktörs möte" inför sommar jobbet i sommar. Det ska bli kul, får ju se hur resten av folket är, hoppas de är snelllla! HAHA Gud vad jag är töntig! Det blir säkert helt underbart! Ha det fint!!
Puss & Kram /Thora
Ps. Skulle lagts upp i igår

Hemma efter en lång dag

Publicerad 2013-02-17 22:00:04 i

Nu är jag hemma efter en lång men väldigt rolig dag. Nu ska jag äta lite kväll mellis och kolla på tv. Ha de bra!
Puss & Kram /Klara

Match och dag i hallen

Publicerad 2013-02-17 12:12:48 i

Hei vänner! Snart ska jag sticka ner till hallen för att kolla på gulas match mot Sannadal. De är en viktig match för dom så vi ska heja och peppa dom! ^^ Jag Sally, Nora, Catrin, Sandra och Klara L ska dit. De är säkert fler som ska de. Hoppas att dom vinner, eller... dom kommer vinna!

Lite senare ska jag spela match i Nacka Bollhall. Efter de ska jag hem och sen ska jag på en grej med mamma och pappa. Hoppas att ni har haft en bra helg och fortsätter ha en riktigt bra dag!
Puss & Kram /Klara

Melodifestivalen

Publicerad 2013-02-16 21:33:46 i

Nu sitter jag och kolla på Melodifestivalen med min brorsson. De var väldigt oväntat dom som gick vidare till finalen. De här året känns de inte riktigt som förra året. De känns inte som man vet vem som kommer vinna. De kommer nog bli ganska oväntat men de är vän också kul ^^ Hoppas ni har haft en super bra dag!
Puss & Kram /Klara

Godmorgon

Publicerad 2013-02-16 10:23:00 i

Godmorgon vänner! Vaknade för en stund sen. De var riktigt skönt att sova ut ^^ Idag väntar inget planerat. De är känns jätte konstigt, de är lite "vad ska jag göra nu då?" känsla ^^ Men de är skönt också.

Imorgon blir de match för gula som jag ska gå och kolla på. Den är jätte viktig för dom så vi måste gå dit och heja! Några timmar efter de så ska jag spela match med vita laget ^^ De ska blir jätte kul! ^^ Hoppas att ni har haft en bra morgon och fortsätter att ha en bra dag
Puss & Kram /Klara

Snodde din bild om de var okei finis ♥

"Låt den dingla"

Publicerad 2013-02-15 20:07:26 i

Hallå!! Min dag har bestått av fina människor och lätt skoldag. Doc hade jag so prov som inte blev klart, det var inte så kul. Men ska göra provet på Tisdag igen. Det var skönt eftersom jag kunde allt! Jag kände mig fett pro! Once in a fucking lifetime!!! Men det var kuul! Sen åkte vi till Claudia, vi handlade en present till Claudias kompis och sedan ingredienser till en tårta plus chockad och frukt! Det var jätte mysigt, vi skrattade och hade det allmänt gosigt! Hoppas ni haft det underbart!
Puss & kram /Thora

Kärlekens dag

Publicerad 2013-02-14 20:40:00 i Älskar er!!!!!,

Hei på er och glad alla hjärtans dag! Tyvärr blev de inget alla hjärtans dag firande för mig för jag är singeeeeel. Men som Thora sa borde de ju inte bara vara dom som är tillsammans som kan fira de. De här borde ju vara en dag som alla borde fira. Alltså med kompisar och familjen ^^ Dagen idag var bra, vi hade vikare nästan hela dagen och vi fick även tillbaka Geografi provet. Jag är väl nöjd med de och så ^^ Sedan efter skolan åkte vi till hallen för att spela match mot Sorunda. Vill helst inte prata om den. Matchen slutade iallafall 17 - 11 till dom tror jag
 
Imorn blir de träning med skolan och sen skola och sen träning. Hoppas att ni har haft en bra dag! 
Puss & Kram /Klara 

Hjärtans dag!

Publicerad 2013-02-14 10:12:36 i

Godmorgon! Idag är den alla hjärtans dag, och jag tycker det känns som att de flesta är negativt inställda till den hära dagen. Bara för att man inte har kille behöver det inte bli dåligt! Man kan ju bli glad för att man har kompisar eller familj som man älskar. Jag vet att det inte är samma sak... Men det är allti något. Jag menar jag förstår om man inte vill sitta såhär på torsdags kvällen med familjen. Men då kan man ju alltid kolla på "the notbook" ensam. Haha! Ja...?? Det kanske inte var någon höjdare. Försöker komma med idéer så jag själv vet vad jag kan göra. Blir väl film å glass. Inte vet jag.. Haha men man kan försöka vara glad!
Puss & Kram /Thora<33

Grattis Runmaröbarnen!

Publicerad 2013-02-13 18:03:00 i Älskar er!!!!!,

Ja må den leva ja må den leva ja må den leva ut i hundrade år...! 

Grattis Runmaröbarnen! Jag och Thora är mycket stolta ägare till en tvåårig blogg ^^ Hahahha, neimen grattis och godkväll på er. Kom hem för en stund sedan efter att ha varit hos Catrin. Vi kollade på en film som var jääääätte bra :D Och så gjorde vi våfflor och bakade och hade en liten picknick typ, hahahah! De var super mysigt ^^ Dagen idag var bra vi hade idrott och de var kul, de var som en vanlig dag helt enkelt. Nu ska jag göra klart de sista från... en sak. Ha de så jätte bra! 
Puss & Kram /Klara 

GATTIS!!!!

Publicerad 2013-02-13 14:32:12 i GRATTISBLOGGEN, Älskar er!!!!!,

 Hallå! nu är det ju så hära att bloggen fyller två  år idag! Det är väl perfeckt att det är såhär en dag innan alla hjärtans dag! eller? Sen kan man ju tycka om det är bra att det är datumet 13 eller inte. Men det är ju upp till var och en! Som vi gjorde den senaste födelsedagen la vi upp bilder på våran första header och de bilder som las upp. Så här kommer första headern + bilderna ↓
Ja det var två år sedan. En vintrig Header. Men ganska imponerande för att vara gjort i Word! du läste rätt :D Hedaern efter denn så ut så här↓
 
Det var Mindre än ett år sedan faktiskt men det var 2012. Det blev en sommrig header! guu vad små man ska ha varit. men vi är ganska lika oss sjäva fortfarande, vet inte om det är possitiv?? haha jodå!! Det ska komma en video från när vi träffades två veckor sedan då vi firade runmaröbarnens födelsedag. Det var extremt kul, nästa gång ska vi göra en massa förbättringar men den första gången kan ju inte bli perfekt. Haha ni får se vad vi menar! 
Det här vai i höstas skulle jag tro. När vi gjorde våran första video gjorde vi ett intro, som ut spelar sig vid den hära telefonkiosken. Det får väl bli en tradition att gå förbi den hära oxå :P Om ni vill se den videon så prenumerera gärna på våran youtube kanal och HÄR hittar ni videon.Vi har iaf extremt kul!!!
så GRATTIS BLOGGEN!!!!!!!  ♥♥♥♥♥♥ 

Barbie & Kent

Publicerad 2013-02-12 21:20:45 i bilder, Älskar er!!!!!,

Hallå! Herrom dagen var jag inne på instagram och såg en bild på Männskliga Barbie och Kent! Det är helt jävla Sjult! vet inte ens om jag tycker det är snyggt! vem vill se ut så? vem gör det frivilligt? Kent eller "kent" Den männskliga ska ha gjort 57 plastikoperationer ch tjejen 27 st. Snacka om att villje se sitt bästa ut! Vara "perfekt" som barbie dockan påstås vara, men jag tycker inte det! jag menar hon har ju inget "könsorgan". Hon kan ju liskom inte ens klia sig ordentligt i huvudet. (dockan alltså). Så det skulle bli jobbigt om man exakt ville vara som dom...
Puss & Kram /Thora♥
Dockor                                                                  Människor
 

NCIS Los Angeles

Publicerad 2013-02-11 21:01:18 i Älskar er!!!!!,

Godkväll! Nu eter en dags pluggande och mycket tittande på NCIS så är jag ganska trött. Men jag har får en ny favorit serie. Kanske inte den tjejigaste, men Jag har Pretty little liars på samma plats så... Haha nej det ska ju inte spela någon roll. men NCIS är riktigt jävla bra handlar då om en "special grupp" i Los Angeles som löser brott! HUH! Ovanligt va? att det finns en sådan serie. 
Puss & Kram /Thora

Hälsovecka

Publicerad 2013-02-11 20:26:58 i Älskar er!!!!!,

Hei på er vänner! Just nu sitter jag och äter lite maaaat och ska fixa en grej till runmaröbarnens födelsedag på onsdag ^^ Kom hem från träningen för typ en halvtimme sen, träningen gick väl sådär bra... eller inte alls bra, men den var rolig iallafall. Skolan idag var braaa och den här veckan har vi också "Hälsovecka" de innerbär att vi kommer ha typ hälsoteman varje dag. Imorn har vi tema kost, på onsdag har vi tema sömn, på torsdag har vi fysisk aktivitet och på fredag är de avslutning ^^ Och idag skulle man ha träningskläder på sig om man ville :D Och de var myyysigt. Men nu måste jag äta och fortsätta med överraskningen. Ha de så bra!
Puss & Kram /Klara 

Alla måste äta någonting

Publicerad 2013-02-11 13:22:28 i Älskar er!!!!!,

Godmorgon! Eller snarare god lunch. Jag sitter hemma med magsjuka, troligen. SÅÅ extremt trevligt! Vi har idrottsdag idag, jag och Nicki skulle åkt skriskor. synd att det inte blev så, men man kan inte förutspå när man ska bli sjuk. jag ska snart plugga mera So men det är så tråkigt så det är vä ingen, inte ens jag som orkar bry sig om...
Men det är lite mysigt, för om man kollar ut ur våra köksfönster kan man ibland se rådjuren passera förbi och äta på alla växter, ja de som inte ligger under snön. Det är lite synd om dom, tänk att desperat behöva leta efter mat. Det svåraste i matbutiken är att hitta till hyllorna maten ligger på. Eller när man inte hittar den man gick in med. Det kan nog bli lite jobbigare för djuren. stackars djur.
Puss & Kram /Thora♥
vad

Förr eller senare exploderar jag

Publicerad 2013-02-10 20:21:19 i Älskar er!!!!!,

Godkväll på er! Sitter just nu och lyssnar på musik och tänkte snart sätta på en film. Har också läst lite i en bok som vi har fått från skolan. Vi ska läsa typ 45 sidor tills på tisdag och jag har typ 10 sidor kvar ^^ 
Boken heter "Förr eller senare exploderar jag", den är ganska bra faktiskt och handlar om en tjej som har cancer och så träffar hon en kille och så. 
 
Nu till dagen. Jag vaknade vid 8 och kunde inte somna om så jag gick upp och hade värsta "Pretty little liars" maratonet sådär på morgonen. Sen åt jag frukost och fortsatte kolla på PLL. Sen vid typ halv två mötte jag upp Sandra vid Ringen för att köpa en present till hennes brorsa och sen åkte vi till Eriksdalshallen för att kolla på en match där Hammarby mötte Huddinge. Våra klasskompisar spelar där så de var väldigt kul att kolla på ^^ 
Nora Ebba och Anna var också där och kollade ^^ Och Huddinge vann men jag kommer inte ihåg med hur mycket. 
Efter matchen åkte vi till Skanstullshallen för att kolla på damerna sen PA och sen P98. Då kom också Klara L. Vi hade de super kuuuuul ^^ Vid 7 tiden ungefär så åkte jag hem och nu har jag varit hemma en timme typ. Hoppas att ni har haft en superbra söndag, sov gott! 
Puss & Kram /Klara 

Eriksdalshallen

Publicerad 2013-02-10 13:23:39 i

Nu blir de match i Eriksdalshallen! Berättar mer om dagen senare ikväll, hoppas att ni har haft en toppen söndagsmorgon!
Puss & Kram /Klara

DJANGO!

Publicerad 2013-02-10 09:55:56 i Filmer, Älskar er!!!!!,

Hallå! igår var jag inne istan Och överraskade Tiger! vi var några stycken som gick och åt på east, sedan gick vi och såg Django. Så? var den bra? jag har ingen aning...jag tyckte att den var en aning brutal med allt dödande av "niggas". hela filmen handllar om slaveri med svarta. det är mycket dödande och jag tyckte at det blev lite äckligt efter ett tag (jävla mes). Men jag har bara blivit sådan... 
Men den är absolut bra om man diggar mycket våld och blod. Den är väldigt lång, så jag vetinte :P.
Men idag är jag hemma, ska plugga so precis som igår! HOPPAS ÖONINFLAMATIONEN (långt ord) BLIR BÄTTRE KLARA!!!! Jag är lite tråkig just nu eftersom jag är sjuk... men 
Puss & Kram /Thora ÄLSKAR ER♥

Chips tips

Publicerad 2013-02-09 20:13:17 i Älskar er!!!!!,

Jag måste bara tipsa om dom här chipsen från Estrella. Dom smakar lite som sourcream snacks som finns på bio om ni har smakat dom. Jag tycker dom är jätte goda och tycker verkligen att ni ska prova dom!

Melodifestivalen

Publicerad 2013-02-09 20:10:39 i Älskar er!!!!!,

Hei vänner! Just nu sitter jag och kollar på Melodifesivalen och äter lite mat i form av Västerbotten paj. Matchen idag gick bra, jag tycker vi spelar stundtals väldigt bra! Dom hängde inte alls med i vårat anfalls spel, min egen insats vet jag inte riktigt vad jag ska säga om... Hoppas ni har haft en bra dag än så länge
Puss & Kram /Klara 

Match på gång

Publicerad 2013-02-09 12:29:05 i

Om ungefär en timme så ska vi samlas i hallen för att sen spela match mot. Kan ni gissa vilka...? SPÅRET! Igen...hahah och de ska bli super kul och förhoppningsvis blir de en revange från förra veckan och och alla andra gånger vi mött dom och förlorat. Efter matchen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Inga planer alls. Och imorn har jag inte häller några planer förutom att jag kanske ska gå ner och kolla på en match i Eriksdalshallen. Men nu önskar jag er en riktigt bra lördag, vi hörs!
Puss & Kram /Klara

Befolkningsfrågor!

Publicerad 2013-02-09 11:16:17 i bilder, Älskar er!!!!!,

Godmorgon!!! Idag blir det so plugg, har prov på tisdag Måndag är lungt, vi ska ha idrottsdag, fast medans alla andra skolor åker till romme, ska inte våran skola göra det, utan jag och Nicki ska köra skriskor. Vet fortfarande inte vad claudia har valt. Men jag hoppas det är skriskor. Jag och Nicki suger på skriskor men jag är den ända som ramlar, nicki bara vinglar fram. Fast nu har jag skaffat bra skriskor!!!^^ Så vi kan ju hoppas att det går bättre.
jag hoppas ni har det bra! och att ni får åka till romme... Det är ju SÅÅ kul att göra det. Men nu kan ni lämna mig här i oändligt med so plugg.... hahaXD
Puss & Kram /Thora♥

Halli hallå

Publicerad 2013-02-08 19:30:08 i Älskar er!!!!!,

Godkväll fina vänner! Sitter nu och kollar på "The perks of being a wallflower" och bara myser med lite chips ^^
Dagen idag va bra, som alltid. Fick träffa kompisarna och de är alltid kul! De blev tyvärr ingen handboll för mig 
idag. De var också skol DM för 8: orna. Dom spelade mot Mälarhöjden och dom vann! :D 
Sen var de handledning och sen lunch och sen... PROV. De gick inte alls bra, så vi lämnar de där. 
Sen slutade vi och efter en liten stund gick jag hem. Och hemma har jag bara kollat på film. Bland annat
"Pretty little liars". De är så braaaaa! Imorn blir de match vid 2 tiden, de ska bli riktigt kul. Är supertaggad ^^
Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag  och fortsätter ha en bra kväll
Puss & Kram /Klara 
Haha, vad fina ni är! ♥

Ögoninflammation

Publicerad 2013-02-07 19:53:00 i

Jag trodde att jag var frisk som en piggelin idag men sedan visade de sig att jag hade dragit på mig en ögoninflammation. De var väldigt trevligt, jag vill inte försöka äckla er men var produceringen idag var enorm. Och dessutom lyckades jag få de i båda ögonen. Så jag har varit helt röd på ögonvitorna de har ploppar ut massor med var de har känts som om jag har grus i ögonen och de känns som om mina ögon torkar ut lite då och då. Nei nu ska jag inte överdriva och de kommer gå över snabbt för vi har köpt salva och så men ungefär så var de. Hoppas att ni har haft en bra dag!
Puss & Kram /Klara

Piggelin

Publicerad 2013-02-07 07:42:35 i

Godmorgon nu är jag frisk som en piggelin igen förutom att mitt ena öga känns helt skumt men jaja! Nu är jag påväg till skolan och sen blir de träning ikväll och gud vad jag är sugen! De ska bli super kul, i skolan tror jag inte att vi har nåt speciellt förutom att vi kanske har engelska redovisning. Men nu får ni ha de så jätte bra! Ta hand om er
Puss & Kram /Klara

Sweet soul children of Chicago

Publicerad 2013-02-06 16:30:06 i Älskar er!!!!!,

Hallå!!!!! när jag var på Klassresa till Chicago så sjöng vi med kören "Sweet Soul Childern of Chicago". Dom var extremt super duktiga!!! Och det vare en sån omställning från att sjunga hedliga klassiska lungna och ibland mäktiga låtar till riktig jävla, till världens jävla gospel, starkt som fan! Musikstilarna skljer sig lite :P Det väcker så mycket underbara minnen att kolla på bilder och lyssna när dom sjunger! gotta Löv That♥
Puss & Kram /Thora♥
PÅ jassfestivalen!! 
Första bilden!!
 Alla använde wifi i trapphuset för att inte bli hittade i lobbyn efter "läggdags"
Jag och Nicki utanför den första riktigt höga byggnad vi såg
9M (två klasser) och körledaren Walt Withman
Jag och Claudia utan för hostlet vi bodde på
 
 

Hem hem hem!!

Publicerad 2013-02-06 13:13:20 i

Hallå! Alldeles strax är min skoldag slut, det är extremt skönt med tanke på 3 timmar prov... Vi ska ha NO genomgång till provet imorgon. Jag är extremt trött men jag ska se till att vara pigg nog. Och jag menar inte energidryck, men det kommer nog att bli så ändå, eftersom jag inte kommer att palla hitta något "snällt" mot kroppen, och inte en dryck med vätska från tjutens galla... ;) och ja det är sant att redbull har det kolla Wikipedia! Om ni inte tror mig:)
Puss & Kram /Thora
Ps iaktta huvudet bakom burken;)

Att de aldrig ska gå!

Publicerad 2013-02-04 23:35:51 i

Nu är klockan sent och jag har inte somnat, jag e så jävla sur för det går inte!!! Men dic har jag varit en duktig flicka idag, vart i skolan våran måndag e en ganska chill skoldag, tränade, pluggade och bråkade inte en ändå gång med min lilla syster! Tap that! Jag vet att jag e så dålig på att träna, ni vet kör en 10 sittopps i sängen och känner sig duktig i en vecka efter det:P ne okej kanske inte riktigt så dålig, så har prövat nya saker för att träna varje dag. Snart ska kortet till Friskis & Svettis komma, då är det bara att peppa!! Men idag har varit en bra dag!
Puss & Kram /Thora<3❤

Halldag

Publicerad 2013-02-04 08:30:51 i

Godmorgon vänner! Igår blev de tyvärr inte så mycket bloggning för min del. Men först spelade jag ju match, och vi förlorade på Spåret igen. Men vi spelade sjukt bra! De var lika nästan hela tiden och de var så nära, men de räckte inte. Men vi ska ändå vara nöjda tycker jag. Efter matchen åkte jag Sandra och Klara L hem till mig och duschade, sen mötte vi upp Sally Ebba Nora och Anna i hallen och kolla på lite matcher ^^ Idag blir de bara en helt vanlig måndag med skola och träning, de är också läxförhör i Geografi. Men nu måste jag snart gå, ha de så bra!
Puss & Kram /Klara

Match

Publicerad 2013-02-03 10:32:12 i Älskar er!!!!!,

Godmorgon! Vaknade för en timme sedan ungefär. Nu ska jag äta frukost och samtidigt plugga lite till so provet eller läxförhöret är de. Vet inte riktigt skillnaden, men de kanske är som ett mindre prov. Sedan ska jag börja bege mig mot Liljeholmshallen. För idag är de match igen vilket är super kul! Är så hiiiiiiiimla taggad. Vi möter Spåret igen. De känns som om vi möter Spåret jätte ofta. Men jaja, jag vågar inte säga någonting om hur de ska gå här på bloggen för varje gång jag har gjort de har vi förlorat. Så vi får vänta och se hur de går. Och så vill jag än en gång tacka Thora för den underbara dagen igår! ^^
Men nu måste jag äta, ha de toppen! 
Puss & Kram /Klara 

Solen skiner som ett trygghets tecken!

Publicerad 2013-02-03 10:29:57 i

Godmorgon!! Hoppas helgen vart bra! Idag så blir det plugg för min del, extremt kul... No prov på torsdag, om någon vill göra det åt mig så please be My guest, även om du inte är bra på No....Bara jag slipper göra det:P Idag ska Klara ha match, LYCKA TILL!!!! Go bolton! Igår senare på kvällen kollade jag på lite filmen åt godis och kände mig extremt tjock eftersom jag åt så mycket godis... Kanske får ta och träna lite:) men ha en underbar dag hoppas ni jag sol precis som jag!!
Puss & Kram /Thora

Underbara människor och skratt!

Publicerad 2013-02-02 22:56:25 i

Hallå! Jag ser att Klara har skrivit om dagen, och jag kan väl inte lägga till så mycket, det var extremt kul, mycket skratt, nästa gång får vi ha en tredje person och diskreta kameror:P säger man så? Kameror? Kameras? Det kanske är i engelska som man lägger till s...
Det bar iallafall extremt kul!!! Måste göra det igen Klara!! Tack för en fin lördag!
Puss & Kram /Thora

Match och dag med Thora

Publicerad 2013-02-02 22:13:02 i Älskar er!!!!!,

Heeei! Hur mår ni? Har nu haft en bra dag? Jag har haft en toppen dag! Dagen började med en ganska tidig match i Skogås mot Skogås. Eftersom vi spelade med Bolton 3 spelade jag ute. De var jätte kul, däremot gick de inte super bra för min del. Vi förlorade med 13 - 11 men de gör inte så mycket, de var kul att spela iallafall ^^ 
 
När jag var hemma ringde jag Thora och vi bestämde när vi skulle ses, efter de duschade jag och klädde på mig. Sen bar de av mot Slussen för att möta upp Thora! När vi sågs gick vi på jakt efter en staty i Gamla Stan för att göra en sak. Men vi hittade ingen bra så vi började gå runt i lite affärer i stället. Sen gick vi runt lite till och hittade ett fik som såg mysigt ut där köpte vi en gigantisk kärleksmums och delade på och varsin cola. Sen fortsatte vandringen, hahha neimen sen fortsatte vi gå och så hitta vi en staty. Sen flummade vi runt lite och bara släppte loss. Vi åkte till lite ställen, vi typ tågluffade ^^ Sen började vi bli lite hungriga så vi köpte lite köttbullar och annat gott och satte oss vid våran staty. Sen åkte vi till Nacka Forum. Tyvärr var de inga affärer öppna där men man kunde fortfarande vara där inne där sprang vi runt och bara levde lite, hahha neimen vi sov nästan lite också. Vi låg och luffade lite på en bänk sådär ^^ Sen var de tyvärr dags för mig att åka hem. Men tack Thora för denna underbara dag! Alltid lika kul att vara med dig, älskar dig! 
Puss & Kram /Klara 

Musik på högst volym!!!

Publicerad 2013-02-02 10:49:05 i Älskar er!!!!!,

Hallå! nu pluggar jag och det är snart  dax för mig att träffa Klara!!!!! hon spelar MAtch! mot något lag, vet inte riktigt vilket... inte så intreserad.... men det är kul att Klara tycker det är kul! Så då betyder det mycket för mig också♥ Min vecka som kommer upp↓
 
Ja den är lite fullspäckad.... Ska kolla höften,gå till min teater, få läxhjälp!!  Sen kommer ju nationellt prov i svenska u i veckan också... i läsförståelse. Veckn blir då lite ändrad i schemat och grejer. men ni får höra mer i kväll, ska fixa video inlägget oxå från idag, jag längtar som fan! 
Puss & Kra, /Thora

Klotter?

Publicerad 2013-02-01 10:42:37 i

Hej!!! Jag har inte varit så social på senaste tiden, inte gjort inlägg om någe kändisar som jag skulle, men jag har faktiskt varit i en kris! Inga kommentarer! Men nu är jag back om tryck med plugg, åsikter och allt det andra! Nu är det fredag och imorgon aka vi träffas !!!! Asså jag å Klara! Det ska bli såå kul! Vi ska göra en massa roliga saker! Men det blir såklart en fråga om vädret e med oss å vad vi orkar/hinner:) haha ha en bra fortsatt Fredag!!!
Puss & Kram /Thora<3

Om

Min profilbild

Klara & Thora

Vi är två flickor, ena 13 och andra 15. Vi älskar sommarn och vårt landställe på Runmarö ute i Stockholmsskärgård. Vi älskar att sela, och vi säger sällan nej till att bada. Vi träffas så ofta vi kan och när vi gör det älskar vi att skratta å få folk att skratta. korta filmer spelar vi ofta in men dom går oftast inte längre än våra ögon. Film å musik är något vi båda är beroende av. Det kanske visar sig. Puss & Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela