Klara & Thora

Röda hörlurar på statyer!

Publicerad 2012-12-15 17:12:28 i Älskar er!!!!!,

Hallå! nu sitter vi hemma hos mig (Thora) och klipper ihop lite filmer från idag:D Vi har haft det extremt kul. Varit på tågstationen kungsträdgården och det var ganska öde, men det var positivt för då kunde vi ta en massa bilder :D
 När vi var ute och letade efter uteliggaer för att lämna våra fina presenter hittade vi denna fina figur vid T-centralen. vi kom då på att vi ska göra samma sak någon gång, fast problemet är att lyckas nå upp till "korppsdelen" vi vill utsmycka:P Haha misstolk >.< Det är ju en roliggrej och jag tycker stockholm borde vara mer sånt här↑.  Det är roligt och det kan göra allt färggladare. 
Klara stackars Klara var tvungen att bära på en massa sova över grejer, handbollskläder och videokameran. Och dessutom så var väskan hennes sönder :P Så vi turades om att bära på den, fast klara bar mest :P vi hade lite problem med att hitta uteliggare som vi kunde ge våra paket till, men vi gav bort alla tillslut.
Våra paket bestod av två chokladbitar sem det stod DU ÄR BÄST op och näsdukar som det stod WIPE YOUR NOSE på. Alla uppskattade sina paket mycket och bemötte oss vänligt och önskade godjul. Vi blev glada över att se dom så pass glada :D fast sen kunde vi hittat lite roligare grejer kanske, men till nästa gång.
 vi la oss vid kungsan och tog litte bilder :D
Puss & Kram / Thora och Klara

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Klara & Thora

Vi är två flickor, ena 13 och andra 15. Vi älskar sommarn och vårt landställe på Runmarö ute i Stockholmsskärgård. Vi älskar att sela, och vi säger sällan nej till att bada. Vi träffas så ofta vi kan och när vi gör det älskar vi att skratta å få folk att skratta. korta filmer spelar vi ofta in men dom går oftast inte längre än våra ögon. Film å musik är något vi båda är beroende av. Det kanske visar sig. Puss & Kram

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

.comment-avatar{ float: left; margin: 5px; }